Facebook Pixel Πάει για Αλμπορνός ο ΠΑΟΚ!
| 2019-07-31 17:50:00

Εμπόδια για Αράνα - Σε αυτόν στρέφεται για αριστερό μπακ ο ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Εμπόδια για Αράνα - Σε αυτόν στρέφεται για αριστερό μπακ ο ΠΑΟΚ!

Ποιος είναι;

Θέλει αριστερό μπακ και τον θέλει εδώ και τώρα. Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει ξεκαθαρίσει ότι στη συγκεκριμένη θέση χρειάζεται μία ακόμη επιλογή και αυτό επιταχύνει τις εξελίξεις.

Τα νεότερα στην συγκεκριμένη υπόθεση αναφέρουν ότι οι δυσκολίες στην υπόθεση του βασικού υποψηφίου Γκιγέρμε Αράνα δεν έχουν ξεπεραστεί. Οι απαιτήσεις της Σεβίλλης εξακολουθούσαν, τουλάχιστον μέχρι την ώρα που γραφόταν αυτό το κείμενο, να είναι πολύ υψηλές και αυτό οδηγούσε στη εναλλακτική λύση του Μίκο Αλμπορνός.

Βοηθούσε σ’ αυτό και η στάση του προπονητή του ΠΑΟΚ που ξεκαθάρισε στους ανθρώπους του Δικεφάλου ότι ο 28χρονος Χιλιανός με σουηδική διαβατήριο έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που ψάχνει από τον αριστερό οπισθοφύλακα στις δικές του ομάδες. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Αλμπορνός έχει 116 ματς, 1 γκολ και 12 ασίστ από το 2014 που βρίσκεται στο Ανόβερο.

Όπως είναι γνωστό, μέχρι τη Δευτέρα ο ΠΑΟΚ δικαιούται να δηλώσει δύο ακόμη παίκτες στη λίστα της UEFA και αυτό δημιουργεί την πίεση να “τρέξουν” άμεσα ττην υπόθεση. Γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.

Πηγή: Metrosport

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags