Facebook Pixel Τα δεδομένα για Ακπόμ και Γουέστ Χαμ
| 2019-07-31 21:20:00

«Μπάσιμο» με πολλά λεφτά για πρωτοκλασάτο άσο του ΠΑΟΚ – Το deal 50 εκατ. ευρώ και ο Τσιτσαρίτο!

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Μπάσιμο» με πολλά λεφτά για πρωτοκλασάτο άσο του ΠΑΟΚ – Το deal 50 εκατ. ευρώ και ο Τσιτσαρίτο!

Θα είναι τρομερό… χουνέρι για τον Δικέφαλο.

 

Από τα 17 του στο… κουρμπέτι του αγγλικού ποδοσφαίρου. Και μάλιστα, στη βιτρίνα. Στέλεχος βλέπετε των ακαδημιών της Αρσεναλ, κάτι που πολύ απλά μεταφράζεται πως δεν υπήρχε άνθρωπος στον… πλανήτη που να ασχολείται με το ποδόσφαιρο σε αυτές τις ηλικίες που να μην τον γνωρίζει.

Δεν τον ανακάλυψαν συνεπώς σήμερα οι Αγγλοι τον Τσούμπα Ακπόμ. Το εντυπωσιακό είναι πως ασχολούνται μαζί του μεταγραφικά ενώ δεν έκαναν και τίποτα για να τον… κρατήσουν στο Νησί! Σημερινό λοιπόν δημοσιεύμα κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ για τον 23χρονο επιθετικό του ΠΑΟΚ, μνημονεύοντας τις επιδόσεις του στη Θεσσαλονίκη και επισημαίνοντας πως scouts των Λονδρέζων τον παρακολούθησαν στο φιλικό των πρωταθλητών με τη Φορτούνα Σιτάρντ, όπου ο Ακπόμ έκανε χατ-τρικ.

Μοιάζει η αλήθεια είναι λίγο… πρόχειρο, αλλά δεν αναιρεί το γεγονός πως το όνομα του Ακπόμ στη Γηραιά Αλβιόνα παραμένει σε επίπεδα τέτοια που να μπορεί να δικαιολογήσει τέτοια δημοσιεύματα. Και σε τέτοιους, μεταγραφικούς καιρούς, πάντα μπορεί να είναι «επικίνδυνα», κρύβοντας ενδεχομένως και… αλήθειες.

Εν προκειμένω, η Γουέστ Χαμ όντως ψάχνει για φορ, έχοντας δώσει τον Αρναούτοβιτς σε κινεζικό σύλλογο και αγοράζοντας (έναντι 50 εκατ. ευρώ…) από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης τον Σεμπαστιάν Αλέ. Ωστόσο, πέραν του νιόφερτου Γάλλου, ο έτερος των στράικερ που έχει στο δυναμικό της είναι ο Τσιτσαρίτο Ερνάντες (και τον οποίο ψάχνουν, από πέρυσι, να τον πουλήσουν οι Λονδρέζοι), οπότε ένας τρίτος φορ είναι στο κάδρο των αναζητήσεων του αγγλικού συλλόγου.

Το να είναι ο Ακπόμ, επαναλαμβάνουμε, μοιάζει υπερβολικό. Ωστόσο, είναι μια ιδανική (πιθανότατα και αληθοφανής) αφορμή για να επανέλθει το όνομα του Άγγλου επιθετικού στο προσκήνιο του παζαριού στην πατρίδα του. Κάτι που αν μη τι άλλο το γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί (ένα από τα μεγαλύτερα στην Αγγλία), έχει τη δυνατότητα να… προωθήσει, με το βλέμμα και στο μέλλον, μιας και ο Ακπόμ έχει μπει πλέον στον προτελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ, όντας ο (αδιαφιλονίκητος) βασικός του επιθετικός…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα ακούς Ιβάν; Θέλουν να «αρπάξουν» παικταρά που βγάζει μάτια στον ΠΑΟΚ - Τον είδαν με Φορτούνα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags