Facebook Pixel Μίκο Αλμπορνός - ΠΑΟΚ: "Υπάρχουν συζητήσεις με ΠΑΟΚ, νομίζω θα κλείσει - Σταθερή λύση ο Αλμπορνός"
| 2019-08-02 20:48:00

"Υπάρχουν συζητήσεις με ΠΑΟΚ, νομίζω θα κλείσει - Σταθερή λύση ο Αλμπορνός"

Sportdog Team
"Υπάρχουν συζητήσεις με ΠΑΟΚ, νομίζω θα κλείσει - Σταθερή λύση ο Αλμπορνός"

Πληροφορία-βόμβα για τον μεταγραφικό στόχο του Δικεφάλου.

Μίκο Αλμπορνός - ΠΑΟΚ: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο δημοσιογράφος της σουηδικής Aftonbladet, Φρέντρικ Γιόνσον, και μίλησε για τον παίκτη που έχει καταλήξει να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ για το αριστερό άκρο της άμυνας, τον Μίκο Αλμπορνός από το Αννόβερο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή, υπάρχει διαπραγμάτευση μεταξύ των δύο συλλόγων. Μετά από 5 χρόνια στη Γερμανία, ο Μίκο ψάχνει για μια νέα πρόκληση. Εκτιμώ πως θα γίνει αυτή η μεταγραφή» τόνισε αρχικά.

Για το τι στυλ παίκτης είναι: «Στο Αννόβερο ξεκίνησε καλά, είχε κάποιους μικρούς τραυματισμούς, όμως απέκτησε μεγάλη εμπειρία στη Μπουντεσλίγκα, κατέκτησε το Κόπα Αμέρικα με την Χιλή το 2015. Είναι πολύ γρήγορος, ανεβαίνει και να σεντράρει, είναι καλός στο ένας με έναν κόντρα στον οποιονδήποτε αντίπαλο. Είναι ήρεμος, έχει αποκτήσει σουηδική νοοτροπία, του ταίριαξε και η ζωή στη Γερμανία. Ηταν επιλογή του να παίξει στην Εθνική Χιλής. Ο Μίκο είναι σε μια πολύ κατάσταση στην καριέρα του για να κάνει το βήμα στον ΠΑΟΚ. Αν τον αποκτήσει ο ΠΑΟΚ θα έχει μια σταθερή λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας».

Τα αμυντικά του κάθηκοντα: «Εχει μάθει να παίζει καλά αμυντικά στη Μπουντεσλίγκα με το Αννόβερο. Είναι πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα. Θα τον χαρακτήριζα πολύ ώριμο και χωρίς λάθη. Εχει βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια στη Μπουντεσλίγκα».

Το περιστατικό με την 14χρονη: «Δεν θέλω να συζητήσω γι΄αυτό, έγινε πριν έξι χρόνια και δεν θέλω να μιλήσω. Το έχει αφήσει πίσω του».

Αν έχει μιλήσει με τον Ολσεν: «Λογικά θα έχουν μιλήσει, γνωρίζονται οι δύο παίκτες. Ο Ολσεν δεν προσαρμόστηκε στον ΠΑΟΚ γιατί η γυναίκα του μόλις είχε γεννήσει και τον επηρέασε αυτό. Αποδείχθηκε πως είναι καλός παίκτης και είδατε σε τι ομάδες παίζει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags