Facebook Pixel Ατάκα Τάντιτς για τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ - Τι είπε για τις απώλειες Ντε Λιχτ και Ντε Γιονγκ
Ποδόσφαιρο
| 2019-08-03 11:58:00

Ατάκα Τάντιτς για τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ - Τι είπε για τις απώλειες Ντε Λιχτ και Ντε Γιονγκ

Sportdog Team
Ατάκα Τάντιτς για τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ - Τι είπε για τις απώλειες Ντε Λιχτ και Ντε Γιονγκ

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις.

Δύσκολες χαρακτήρισε τις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League ο άσος του Άγιαξ, Ντούσαν Τάντιτς, ο οποίος αναφέρθηκε και στην αποχώρηση των Ντε Λιχτ και Ντε Γιονγκ από τον "Αίαντα".

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις αποχωρήσεις των Ντε Λιχτ και Ντε Γιονγκ, λέγοντας: «Νομίζω πως ο Ματίς και ο Φράνκι ήταν δύο πολύ σημαντικοί ποδοσφαιριστές για εμάς. Αυτοί οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν τα πάντα. Τώρα όμως, έχουν την ευκαιρία οι νέοι ποδοσφαιριστές του Άγιαξ. Αυτή την ευκαιρία πρέπει να την αρπάξουν. Δεν μπορείς να πεις τώρα πως ένας ποδοσφαιριστής είναι καλός ή όχι. Αυτό θα το δεις μετά από 15 παιχνίδια».

Σε ότι αφορά την προσπάθεια του Άγιαξ στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ; «Νομίζω πως πάντα είναι δύσκολο να παίζεις στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πέρσι ήταν δύσκολο, το ίδιο θα είναι και φέτος. Νομίζω πως θα είναι δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια εναντίον του ΠΑΟΚ και μετά θα έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια, εξίσου δύσκολα ή και δυσκολότερα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι΄ αυτά. Πρέπει να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι ο στόχος μας».

Στη συνεχεία σημείωσε πως οι Ντεστ και Σουρς θα βοηθήσουν τον Άγιαξ να βρεθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ολοκληρώνοντας τόνισε: «Λίγο πολύ συμβαίνει το ίδιο σε κάθε ομάδα. Έχεις ποδοσφαιριστές που φεύγουν και ποδοσφαιριστές που έρχονται. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ελπίζω το γκρουπ να μείνει ενωμένο. Έχουμε μία πολύ δυνατή ομάδα και νομίζω πως η διοίκηση και οι προπονητές γνωρίζουν τι χρειαζόμαστε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags