Facebook Pixel Τι ισχύει με Κουασί στον Παναθηναϊκό
| 2019-08-03 12:15:00

Ανατροπή με Κουρμπέλη, το… ανακοίνωσε ο Δώνης – Φούντωσαν οι φήμες, σκάει άμεσα μεταγραφή!

του Νίκου Στεργίου
Ανατροπή με Κουρμπέλη, το… ανακοίνωσε ο Δώνης – Φούντωσαν οι φήμες, σκάει άμεσα μεταγραφή!

Τι αποφάσισαν στον ΠΑΟ με Έλληνα άσο και η συμφωνία-έκπληξη.

Αν μη τι άλλο, το φετινό μεταγραφικό καλοκαίρι του Παναθηναϊκού αποδεικνύει πως τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο με τον Νίκο Νταμπίζα και πως – ίσως το κυριότερο – ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» και οι κινήσεις του δύσκολα… χαρτογραφούνται, πόσο μάλλον να αποκαλύπτονται.

Με αυτό κατά νου και τη δεδομένη πρόθεση των «πρασίνων» να αποκτήσουν έναν αμυντικό χαφ, που θα έχει τη δυνατότητα είτε να δίνει ανάσες στον Κουρμπέλη (ο οποίος φέτος προορίζεται αποκλειστικά για το «6»), είτε – σε πιο ανασταλτικά σχήματα – να παίζει δίπλα του και τη φημολογία των ημερών που θέλει τον Νταμπίζα να εστιάζει πλέον στην συγκεκριμένη θέση, καταγράφεται στον Τύπο σήμερα το όνομα του Εμπουέ Κουασί.

Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που αναφέρεται ο 21χρονος Ιβοριανός, ωστόσο φαίνεται πως είναι μεταξύ των βασικών επιλογών του Νταμπίζα για τη θέση. Βλέπετε, ο 21χρονος Ιβοριανός προέρχεται από έναν σοβαρότατο τραυματισμό που τον υποχρέωσε να παίξει μόλις πέντε συμμετοχές πέρυσι, με αποτέλεσμα, η Σέλτικ στην οποία ανήκει, να επιθυμεί τον δανεισμό του ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Και εδώ – παρουσιάζεται να – κολλάει ο Παναθηναϊκός, που θέλει τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος επίσης από την πλευρά του, παρουσιάζεται να είναι σύμφωνος με την προοπτική του ερχομού στους «πράσινους».

Ανεξαρτήτως όλων αυτών, απλώς να επισημάνουμε πως ο Νταμπίζας δεν… αρέσκεται σε deals δανεισμού χωρίς options αγοράς, ενώ, επίσης, το τελευταίο που θέλει από τις συμφωνίες που κάνει είναι οι ποδοσφαιριστές να μην «κουβαλάνε» προβλήματα τραυματισμών. Να κάνει εξαιρέσεις για τον Κουασί; Θα το δούμε άμεσα, αφού όπως εκτιμάται, ο Παναθηναϊκός θα έχει τον αμυντικό του χαφ το πολύ ως το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κόλπο-γκρόσο Ολυμπιακού: Μεγάλη μεταγραφή με πρώην του Παναθηναϊκού! (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags