Facebook Pixel Γι’ αυτό "έκοψε" Μπενζιά ο Μαρτίνς
| 2019-08-03 16:00:00

«Πήρε ανάποδες» ο Μαρτίνς και… τίναξε τη συμφωνία στον αέρα – Έξαλλος με όσα είδε εκτός γηπέδων!

του Παναγιώτη Νικολάου
«Πήρε ανάποδες» ο Μαρτίνς και… τίναξε τη συμφωνία στον αέρα – Έξαλλος με όσα είδε εκτός γηπέδων!

Χάλασε μεταγραφή του Ολυμπιακού, σχεδόν κλεισμένη.

 

Από την πρώτη στιγμή που είχε δημοσιοποιηθεί το όνομα του Γιασίν Μπενζιά, στον sportdog, είχαμε καταγράψει τα ερωτηματικά αναφορικά με το παρελθόν και το στάτους του Γαλλοαλγερικού μεσοεπιθετικού. Πρώτον, ο περυσινός δανεισμός του στη Φενερμπαχτσέ, την τελευταία μέρα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου,  χωρίς η Λιλ να έχει προτάσεις για την παραχώρηση του και αυτό,  ενώ θεωρητικά προέρχονταν από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του.

Δεύτερον, η παρουσία του στην Κωνσταντινούπολη. Κακή, κάκιστη, χωρίς σταθερότητα, χωρίς εμπιστοσύνη, χωρίς παιχνίδια, με τα «καναρίνια» να θέλουν να διακόψουν από τον Ιανουάριο τον δανεισμό του, χωρίς να το πετυχαίνουν και έτσι, να βάζουν από 1η Φεβρουαρίου, οπότε και πάτησε για τελευταία φορά γήπεδο, στον «πάγο».

Τρίτον, το γεγονός πως δεν υπολογίζονταν από τους «λιλουά», οι οποίοι έχοντας προαποφασίσει την παραχώρηση του δεν τον ενέταξαν στην προετοιμασία της ομάδας, γεγονός που συνέτεινε στην απραξία του, αφού ουσιαστικά μιλάμε για ποδοσφαιριστή που έχει συμπληρώσει έξι γεμάτους μήνες χωρίς ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο.

Τέταρτον, τα νούμερα του. Μπορεί να προβλήθηκε και να παρουσιάστηκε ως ικανός στο «σερβίρισμα» και με συνεπή επαφή με τα δίκτυα, ωστόσο οι αριθμοί είναι αμείλικτοι και δεν ψεύδονται. Όπως είχαμε τονίσει, στην καριέρα του, ο Μπενζιά δίνει ασίστ ή σκοράρει ανά δέκα παιχνίδια. Και αυτό δεν είναι επίδοση που μπορεί να δικαιολογήσει ευχέρεια είτε στο ένα είτε στο άλλο. Ισα ίσα.

Και αυτά, χωρίς να βάλουμε στην εξίσωση τα όσα καταμαρτυρούσαν στον Αλγερινό διεθνή τα τουρκικά media για την εξωγηπεδική ζωή του. Και όλ’ αυτά, από  την στιγμή που ήταν ορατά στον… οποιονδήποτε μέσω του ίντερνετ, δεν ήταν δυνατόν να μην τα μάθει ο Πέδρο Μαρτίνς. Μπορεί η πλευρά του ποδοσφαιριστή, να θέλει να λέει πως ο Πορτογάλος προπονητής ήθελε τον Μπενζιά, αλλά η πραγματικότητα είναι πως ο διεθνής μεσοεπιθετικός δεν… τρέλαινε τον Μαρτίνς, ο οποίος τον προβληματισμό του δεν τον έκρυβε ακόμη και όταν φαίνονταν η μεταγραφή να βρίσκεται στο παρά ένα της ολοκλήρωσης.

Αν τώρα, αυτός του ο προβληματισμός εισακούστηκε και ο Ολυμπιακός στρέφεται όντως αλλού και η χτεσινή δημοσιοποίηση διαρροής πως αποσύρεται από τη διεκδίκηση του Μπενζιά ισχύει και δεν είναι τακτική, μένει να το δούμε. Αλλωστε και εδώ στον «σκύλο» από χτες τονίσαμε πως παρότι ο Αλγερινός διεθνής φαίνονταν… μπετόν, εν τούτοις υπήρχε φημολογία πως οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις, τάση που κέρδιζε συνεχώς έδαφος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Απίστευη εξέλιξη για πρώην Έλληνα του Ολυμπιακού - Έφυγε από το Λιμάνι για να πάει εκεί;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags