Facebook Pixel Δημήτρης Κολοβός – Τζίμι Ντουρμάζ: Τρομερή κίνηση Δώνη, έκανε τη μεταγραφή της χρονιάς ο ΠΑΟ – «Τρελή κλωτσιά» στον... Ολυμπιακό!
| 2019-08-03 23:10:00

Τρομερή κίνηση Δώνη, έκανε τη μεταγραφή της χρονιάς ο ΠΑΟ – "Τρελή κλωτσιά" στον... Ολυμπιακό!

του Νίκου Στεργίου
Τρομερή κίνηση Δώνη, έκανε τη μεταγραφή της χρονιάς ο ΠΑΟ – "Τρελή κλωτσιά" στον... Ολυμπιακό!

Σε ποιον πρέπει να "τραβήξει το αυτί" ο Δώνης;

Δημήτρης Κολοβός – Τζίμι Ντουρμάζ: Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 2-1 από τη Γαλατά στην Τουρκία, σε ένα από τα πιο δυνατά φιλικά της καλοκαιρινής του προετοιμασίας, ωστόσο ο Γιώργος Δώνης σίγουρα σημείωσε κάποια θετικά στοιχεία που είδε.

Οι Πράσινοι αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα στα μετόπισθεν και δέχθηκαν δύο γκολ από προσωπικά λάθη, ωστόσο μετά το 30’ και τις κινήσεις του Έλληνα κόουτς από τον πάγκο, βελτίωσαν σημαντικά την εικόνα τους. Το Τριφύλλι στο πρώτο μισάωρο δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των Τούρκων, κάτι που διαπίστωσε έγκαιρα ο προπονητής του και αμέσως ζήτησε από τους παίκτες να πιέζουν ψηλά για να... κόβουν την ανάπτυξη των αντιπάλων τους, κάτι που έγινε σε μεγάλο βαθμό, ενώ πέρασε τον Κολοβό ως εσωτερικό χαφ δίπλα στον Ζαχίντ και έστειλε στα άκρα τον Χατζηθεοδωρίδη.

Η κίνηση αυτή ήταν... αποκάλυψη του ματς, καθώς ο Κολοβός έκανε εξαιρετικό παιχνίδι στη μεσαία γραμμή, βοήθησε ανασταλτικά με τρεξίματά του, έκοψε μπάλες, ενώ έβγαλε και φάσεις από πίσω είτε με μακρινές πάσες είτε κουβαλώντας την μπάλα για αρκετά μέτρα. Ο Δώνης χρησιμοποίησε τον Έλληνα άσο στα χαφ αναγκαστικά, αφού έλειπε ο Κουρμπέλης και τον προτίμησε αντί του Νούνες που είναι στόπερ και δικαιώθηκε. Δεν αποκλείεται λοιπόν να δούμε και σε άλλα φιλικά εκεί τον Κολοβό, ώστε να τον... τεστάρει ενόψει των επίσημων, αφού θυμίζουμε ότι στο Τριφύλλι έχουν αποφασίσει να κινηθούν για έναν ακόμα εξτρέμ, όπως σας έχει αποκαλύψει εδώ και μέρες το Sprotdog.gr



Από εκεί και πέρα, οι Πράσινοι παρουσίασαν σημαντικά προβλήματα στην άμυνα, καθώς οι Κολοβέτσιος, Πούγγουρας και Νούνες τα βρήκαν δύσκολα με τους ταχύτατους επιθετικούς της Γαλατά, ενώ σπουδαία εμφάνιση είχε και ένας πρώην... Έλληνας, ο Τζίμι Ντουρμάζ, τον οποίο είχαμε δει στην Ελλάδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Σουηδός εξτρέμ ήταν από τους καλύτερους παίκτες της Γαλατά στο πρώτο ημίχρονο, από τα δικά του πόδια ξεκίνησε η φάση του πρώτου γκολ, ενώ είχε και δοκάρι, ενώ ταλαιπώρησε αρκετά τον Ινσούα, ο οποίος του... έριξε και δύο-τρεις κλωτσιές. Μάλιστα, ο έμπειρος μπακ του Παναθηναϊκού πήρε και κίτρινη κάρτα για ένα από τα μαρκαρίσματά του και μάλλον ο Δώνης θα πρέπει να του «τραβήξει το αυτί», καθώς με το πάθος που παίζει και τα σκληρά μαρκαρίσματα, υπάρχει κίνδυνος να δέχεται εύκολα κάρτες...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια έκπληξη στον Ολυμπιακό - Ρίχνει νέα "βόμβα" ο Μαρινάκης - Θα τρελαθούν στο Γ. Καραϊσκάκης!

 



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags