Facebook Pixel ΑΕΚ: Ο Τσίκο Ζεράλδες αναφέρθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις με την Ένωση
| 2019-08-04 10:29:00

Απίθανες δηλώσεις Ζεράλδες - Αυτός ήταν ο λόγος που ήρθε στην ΑΕΚ - Τι αποκάλυψε για τους οπαδούς

Sportdog Team
Απίθανες δηλώσεις Ζεράλδες - Αυτός ήταν ο λόγος που ήρθε στην ΑΕΚ - Τι αποκάλυψε για τους οπαδούς

Όλα όσα δήλωσε.

ΑΕΚ: Ο Τσίκο Ζεράλδες αναφέρθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις με την Ένωση και τόνισε πως ο Μιγκέλ Καρντόσο ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που ήρθε στην Ελλάδα.

Επιπλέον αναφέρθηκε στους οπαδούς λέγοντας πως από την αρχή ένιωσε πως ήταν δίπλα του και θα δίνουν τα πάντα σαν ομάδα για να τους κάνουν χαρούμενους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη "Real News":

"Νιώθω καλά και όσο περνάει ο καιρός θα μπορώ να προσφέρω ακόμα περισσότερα", τόνισε αρχικά.

Έπειτα πρόσθεσε για την πρόοδο της ΑΕΚ: "Δουλεύουμε πολύ και πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Όταν θα έρθουν τα επίσημα ματς, θα είμαστε έτοιμοι. Οι εντολές του προπονητή είναι πάντοτε σαφείς και σύντομα θα παίζουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε και που πιστεύω θα αρέσει στον κόσμο". 

Για τον ρόλο του στην ομάδα: "Θέλω απλώς να βοηθάω, κάνοντας τη δουλειά που μου αναθέτει ο κόουτς. Έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν και γι’ αυτό γνωρίζω τι ακριβώς μου ζητάει κάθε φορά και πως πρέπει να κινούμαι στο γήπεδο. Τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση, ήταν βασικός λόγος για να έρθω στην Ελλάδα και δεν μένει παρά να δικαιώσω την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου". 

Για τη στήριξη του κόσμου: "Ένιωσα αμέσως πόσο πολύ είναι δίπλα μας και μου αρέσει αυτό. Από την πλευρά μας θα δίνουμε πάντα αυτό που μπορούμε για να τους κάνουμε χαρούμενους".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags