Facebook Pixel Στην αθλητική επικαιρότητα επανεμφανίστηκε ο Νίκος Μαχλάς
| 2019-08-04 16:55:00

Επανεμφάνιση Μαχλά με ατάκες για ΠΑΟΚ-Ολυμπιακό: «Δύσκολο με Άγιαξ – Δεν έχουν πείρα οι Τούρκοι»

Sportdog Team
Επανεμφάνιση Μαχλά με ατάκες για ΠΑΟΚ-Ολυμπιακό: «Δύσκολο με Άγιαξ – Δεν έχουν πείρα οι Τούρκοι»

Στις μάχες των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη και τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό αναφέρθηκε ο Κρητικός

Στην αθλητική επικαιρότητα επανεμφανίστηκε ο Νίκος Μαχλάς. Ο παλαίμαχος επιθετικός αναφέρθηκε στις μάχες του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ, τη φανέλα του οποίου έχει φορέσει, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση πως το δίδυμο Φαν Σιπ-Βίντερ είναι μια καλή επιλογή για τον πάγκο της Εθνικής.

Αναλυτικά, ο Νίκος Μαχλάς μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για:

-τις αποχωρήσεις βασικών παικτών από τον Άγιαξ: «Ο Άγιαξ είναι μεγάλος σύλλογος. Πέρσι έπαιξε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο και μόνο από ατυχία δεν έφτασε στον τελικό. Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ, αλλά φάνηκε ότι ήταν δύσκολο να μείνουν όλοι αυτοί οι παίκτες στο ρόστερ. Τώρα φαίνεται πως θα φύγει ο Ντε Μπέικ, ενώ έχουν ήδη φύγει ο Σένε, ο Ντε Γιονγκ και ο Ντε Λιχτ».

-τον ΠΑΟΚ και τις βλέψεις του: «Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ, που έχει αλλάξει επίπεδο τα τελευταία χρόνια, έχει την ωριμότητα και την ποιότητα για να παλέψει. Η Τούμπα είναι μια έδρα που δύσκολα μπορεί να περάσει κάποιος αντίπαλος από εκεί. Ο ΠΑΟΚ έχει μια νέα φιλοσοφία με το νέο προπονητή, αλλά ακόμη δεν έχουμε ολοκληρωμένη άποψη. Θα χρειαστεί σίγουρα χρόνος, αλλά αντιμετωπίζοντας μια τόσο μεγάλη ομάδα θα έχει σίγουρα υψηλό βαθμό συγκέντρωσης. Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να φοβηθεί, αλλά να παίξει το ποδόσφαιρό του. Η ομάδα έχει αποκτήσει εμπειρία και στην Ευρώπη».

-τον Ολυμπιακό: «Ο Μαρτίνς είναι ένας πάρα πολύ καλός προπονητής και η ομάδα του προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Βλέπουμε πως δημιουργεί πολλές φάσεις και σκοράρει πολύ. Θα είναι ένα αμφίρροπο ζευγάρι αυτό με την Μπασακσεχίρ, που έχει πολλή ποιότητα και μεγάλα ονόματα. Σίγουρα η απώλεια του Φορτούνη είναι σημαντική, ήταν δυσάρεστο πολύ που τραυματίστηκε, αλλά η ζωή συνεχίζεται και ένας μεγάλος σύλλογος ξέρει πώς να καλύπτει τα κενά. Οι Τούρκοι δεν έχουν τόση πείρα, είναι λίγο ασταθής ομάδα και θεωρώ πως είναι στο χέρι του Ολυμπιακού να πάρει την πρόκριση».

-την προσπάθεια των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη: «Είναι ευχάριστο αυτό που έγινε με τον Ατρόμητο και τον Άρη. Πρέπει να μαζέψουμε βαθμούς για να προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε την Κύπρο και να μη χάσουμε τη θέση μας στην Ευρώπη. Πρέπει οι ομάδες μας να δυναμώσουν, πρώτα για μας που παρακολουθούμε το πρωτάθλημα. Να μη μιλάμε πλέον για άλλα πράγματα, αλλά για ποδόσφαιρο. Έχουν κουράσει όλα τα άλλα».

-την Εθνική ομάδα: «Δεν μπορούμε να έχουμε κάθε φορά μια καλή φουρνιά. Ελπίζω να ισχύει αυτό και για μας. Εύχομαι να βγάλουμε νέους παίκτες αλλά και εγωισμό. Πρέπει να δώσουμε κάτι παραπάνω για την Εθνική, είναι ο καθρέφτης του ποδοσφαίρου μας».

-τον Τζον Φαν Σιπ: «Ο Φαν Σιπ και ο Βίντερ είναι φίλοι μου. Έχουν ανοιχτό μυαλό, δεν κολλάνε σε ένα σύστημα. Είναι έξυπνοι και ευέλικτοι άνθρωποι, μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες της ομάδας. Εύχομαι να πάνε καλά. Και για τον Ρεχάγκελ τότε που ήρθε όλοι γελάγαμε και μετά πήραμε το Ευρωπαϊκό. Στην Ελλάδα τα ισοπεδώνουμε όλα και μετά όταν πετύχουμε κάτι τους ανεβάζουμε πολύ ψηλά. Για μένα η ΕΠΟ έχει κάνει μια καλή επιλογή και μακάρι να αποδειχτεί στην πράξη. Ο χρόνος θα το δείξει».

-τον ΟΦΗ: «Ο κ. Μπούσης είναι εκπληκτικός άνθρωπος και τα παιδιά που έχει δίπλα του είναι φίλοι μου, άνθρωποι του ποδοσφαίρου. Νομίζω πως βήμα-βήμα θα χτιστεί και πάλι μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί. Χαίρομαι πολύ που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι γύρω από την ομάδα. Έχει αλλάξει το μοτίβο και αυτό είναι ευχάριστο για όλη την Κρήτη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags