Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μπασακσεχίρ: "Αλλάζει τα δεδομένα ο Σεμέδο - Μπορεί να περάσει την Μπασάκσεχίρ ο Ολυμπιακός - Θα ήθελα έναν..."
| 2019-08-04 19:34:00

"Αλλάζει τα δεδομένα ο Σεμέδο - Μπορεί να περάσει την Μπασακσεχίρ ο Ολυμπιακός - Θα ήθελα έναν..."

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Αλλάζει τα δεδομένα ο Σεμέδο - Μπορεί να περάσει την Μπασακσεχίρ ο Ολυμπιακός - Θα ήθελα έναν..."

Ο κορυφαίος των Πειραιωτών και ο παίκτης που λείπει.

Ολυμπιακός - Μπασακσεχίρ: Θετικότατα στοιχεία εμφάνισε ο Ολυμπιακός στη ρεβάνς με τη Βικτόρια Πλζεν! Οι Πειραιώτες πήραν το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League με το επιβλητικό 4-0, στο οποίο σκόραραν Γκιλιέρμε, Γκερέρο και Σεμέδο (το ένα χρεώθηκε αυτογκόλ). Ο Πέτρος Ξανθόπουλος όμως ξεχώρισε την παρουσία του Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Ο βετεράνος άσος των ερυθρόλευκων μίλησε στο Sportdog, όπου μετέφερε τις εντυπώσεις που αποκόμισε από την ομάδα του Πειραιά, μετά το δεύτερο επίσημο παιχνίδι της. Ο Ξανθόπουλος στάθηκε επίσης στον Ρούμπεν Σεμέδο και παρατήρησε, ότι από την επίθεση του Ολυμπιακού λείπει η ταχύτητα, μία αδυναμία που περιμένει να καλυφθεί με την προσθήκη των Σουντανί-Ελ Αραμπί. Διαβάστε τη συνέντευξη που παραχώρησε:

Ποια εντύπωση σας άφησε ο Ολυμπιακός στον επαναληπτικό με τη Βικτόρια Πλζεν;

«Είδα μία ομάδα που ξέρει τι θέλει στο γήπεδο. Όσον αφορά την άμυνά του, ο Ολυμπιακός είναι προσεκτικός και προσηλωμένος. Δεν πουλά εύκολα μπάλα. Έχω σχηματίσει πολύ καλή εικόνα από την ομάδα μετά το παιχνίδι με τους Τσέχους. Είναι αλήθεια, ότι ο Ολυμπιακός έδειξε στιβαρός. Ξέρει τι θέλει και τι χρειάζεται. Έχει ηρεμία. Αυτό είναι κάτι πάρα πολύ ενθαρρυντικό».

Ποιος παίκτης του Ολυμπιακού ξεχώρισε κατά τη γνώμη σας;

«Νομίζω ο Μπουχαλάκης ήταν ο καλύτερος παίκτης. Βοήθησε ουσιαστικά την ομάδα μαζί με τον Γκιλιέρμε. Η παρουσία του Σεμέδο στο κέντρο της άμυνας με ικανοποίησε. Είναι ένας παίκτης που τη μπάλα δεν την αποκρούει. Καταφέρνει να τη δώσει έστω και δύσκολα σε συμπαίκτη. Αυτό έλειπε από τον Ολυμπιακό. Ο αμυντικός ενώ μπορούσε να πασάρει τη μπάλα στο χαφ, την απέκρουε, ενώ τώρα με Σεμέδο τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Είναι ένα παιδί που μπορεί να μοιράσει τη μπάλα διαφορετικά και νομίζω αυτό βοηθά πάρα πολύ τον Ολυμπιακό».

Οι επιλογές του Μαρτίνς πως σας φάνηκαν;

«Ο προπονητής εμπιστεύτηκε τα ίδια παιδιά με το πρώτο παιχνίδι. Είναι πολύ καλό το σύστημά του. Όταν μπήκε ο Καμαρά στη θέση του Βαλμπουενά η ομάδα απέκτησε περισσότερη δύναμη, είχε περισσότερα τρεξίματα και πάθος. Θεωρώ ότι έχει πολλά σχήματα να αλλάξει. Τουλάχιστον μέχρι τώρα πάει καλά. Με Μπασάκσεχιρ θα φανεί πόσο έτοιμη είναι η ομάδα. Θεωρώ, ότι μπορεί να περάσει και τους Τούρκους ο Ολυμπιακός, αν και το έργο του θα είναι δυσκολότερο σε σχέση με τους Τσέχους».

Στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Πλζεν παρατηρήσατε κάτι που θα μπορούσε να διορθωθεί στην ομάδα του Πειραιά, ίσως και με μεταγραφή;

«Ο Ολυμπιακός στη μπροστινή γραμμή δεν έχει ταχύτητα. Ειδικά από τα άκρα. Θα ήθελα ένα σέντερ φορ πολύ πιο γρήγορο, αν και ο Γκερέρο πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ. Του Ολυμπιακού του λείπουν τα τρεξίματα στην κόντρα. Μην ξεχνάτε όμως, ότι λείπουν ο Σουντανί με τον Ελ Αραμπί. Αντιλαμβάνεστε ότι με την είσοδο των νέων παιδιών θα υπάρχει άλλη ποιότητα. Σαν σύστημα ο Ολυμπιακός μου άρεσε. Έβγαλε ηρεμία και αυτό είναι σημαντικό».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός με άσο του Ολυμπιακού - Τον πήρε φέτος και τον δίνει δανεικό - Απίστευτο... ξενέρωμα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags