Facebook Pixel ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: "Έγκλημα" στην ΑΕΚ - Έτσι τους έκλεψε ο Σαββίδης τον παικταρά - Πήραν... παλτό στη θέση του!
| 2019-08-04 22:30:00

"Έγκλημα" στην ΑΕΚ - Έτσι τους έκλεψε ο Σαββίδης τον παικταρά - Πήραν... παλτό στη θέση του!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Έγκλημα" στην ΑΕΚ - Έτσι τους έκλεψε ο Σαββίδης τον παικταρά - Πήραν... παλτό στη θέση του!

Πήγε στην Τούμπα με τρελά λεφτά. Απίθανο παρασκήνιο στο Sportdog.

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Πολλές ήταν οι μεταγραφικές υποθέσεις και το φετινό καλοκαίρι, όπου ΑΕΚ και ΠΑΟΚ «ενεπλάκησαν» στην ίδια μεταγραφή, τις περισσότερες φορές μετά από σχετική πρόταση κάποιου μάνατζερ και χωρίς να... τρέχει κάτι σοβαρό.

Υπήρχαν όμως και ορισμένοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι όντως συζήτησαν και με τους δύο, είτε τώρα είτε στη προηγούμενη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ένας εξ αυτών λοιπόν ήταν και ο Άντερσον Εσίτι, ο... θηριώδης αμυντικός χαφ που ήρθε στην Τούμπα από τη Γάνδη με τον Ιβάν Σαββίδη να βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν από τη Θεσσαλονίκη, ο Δικέφαλος πλήρωσε στους Βέλγους 3.5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η πρώην ομάδα του έχει κρατήσει και 30% ποσοστό μεταπώλησης. Όσον αφορά τα χρήματα του Νιγηριανού, αναμένεται να λαμβάνει 700.000 ευρώ για κάθε χρόνο από τα τέσσερα που προβλέπει η συμφωνία του με τους «ασπρόμαυρους».



Για τον Εσίτι λοιπόν, η πρώτη ομάδα που είχε ασχοληθεί με την περίπτωσή του από την Ελλάδα ήταν η ΑΕΚ η οποία τον είχε ξεχωρίσει και προσπάθησε να τον ντύσει τα κιτρινόμαυρα, πολλούς μήνες πριν την άφιξη του Μιγκέλ Καρντόσο. Συγκεκριμένα, η Ένωση «ψάχτηκε» για τον ταλαντούχο αμυντικό χαφ τον περασμένο Γενάρη και μάλιστα ο Νίκος Λυμπερόπουλος είχε έρθει σε επαφή με τη Γάνδη για να «τρέξει» τη μεταγραφή, ωστόσο η υπόθεση «κόλλησε» στο οικονομικό.

Η Ένωση ήθελε τον παίκτη δανεικό, ωστόσο οι Βέλγοι δεν συζήτησαν το συγκεκριμένο ενδεχόμενο και έτσι ο Δικέφαλος της Αθήνας προχώρησε στη μεταγραφή του Ερίκ Μοράν, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και τώρα ψάχνουν τρόπο να τον... ξεφορτωθούν!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διέρρευσε το όνομα: Αυτός είναι το... μπαμ στην επίθεση του ΠΑΟΚ - Από μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags