Facebook Pixel Sportdog.gr | Πρεμιέρα για την ΑΕΚ του Καρντόσο - Πληρώνουν καλά νίκη και σκόρερ Ολιβέιρα στη Ρουμανία
Ποδόσφαιρο
| 2019-08-08 11:09:00

Πρεμιέρα για την ΑΕΚ του Καρντόσο - Πληρώνουν καλά νίκη και σκόρερ Ολιβέιρα στη Ρουμανία

Sportdog Team
Πρεμιέρα για την ΑΕΚ του Καρντόσο - Πληρώνουν καλά νίκη και σκόρερ Ολιβέιρα στη Ρουμανία

Πολλά ειδικά στοιχήματα από το Πάμε Στοίχημα.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για την πρώτη της μεγάλη μάχη απέναντι στην Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα και θέλει τη νίκη στη Ρουμανία, προκειμένου να έχει το πάνω χέρι στην πρόκριση για τα play off του Europa League.

Οι παίκτες του Μιγκέλ Καρντόσο είναι πανέτοιμοι για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς και θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη τη σεζόν.

Η ρουμανική ομάδα αντίθετα έχει ήδη ξεπεράσει δύο... εμπόδια, αυτά των Σαμπάιγ και Χόνβεντ και περιμένει τους Κιτρινόμαυρους προκειμένου να κάνει την υπέρβαση.

Με μοναδική απουσία αυτή του Τσιγκρίνσκι η ΑΕΚ θα κυνηγήσει το διπλό που θα την κρατήσει ζωντανή στο παιχνίδι πρόκρισης στους ομίλους του Europa League.

Το απόγευμα (19:15) οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στον πρώτο αγώνα του γ' προκριματικού γύρου και το Πάμε Στοίχημα προσφέρει ειδικά στοιχήματα για τον νικητή του αγώνα, τον πρώτο σκόρερ και τα συνολικά γκολ.  

Ολιβέιρα ή Ρομάν;

Μία από τις καλές επιλογές που προσφέρει το Πάμε Στοίχημα είναι να σκοράρει πρώτος ο Νέλσον Ολιβέιρα με απόδοση 5.00, αλλά και να σκοράρει πρώτος ο Ρομάν Μιχάι για τη ρουμανική ομάδα με απόδοση 6.50.

Πόσο θα έρθει;

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και ειδικά στοιχήματα σχετικά με το ακριβές σκορ αγώνα, με το 0-1 να πληρώνει σε απόδοση 5.25. Επιπλέον, να σκοράρουν και οι δυο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο, με την ΑΕΚ να έχει τα περισσότερα κόρνερ στον αγώνα σε εξαιρετική απόδοση 8.25.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags