Facebook Pixel Όλο το παρασκήνιο για Χάβο και Λαμία
| 2019-08-05 21:30:00

Χαμός σε ομάδα της Superleague - Να πώς τον "έφαγαν" - "Μπαμ" με Έλληνα προπονητή!

Sportdog Team
Χαμός σε ομάδα της Superleague - Να πώς τον "έφαγαν"  - "Μπαμ" με Έλληνα προπονητή!

Τα πάνω-κάτω και ραγδαίες εξελίξεις. Δεν υπάρχει...

Δύσκολα τα πράγματα στη Λαμία. Η προτεινόμενη αλλαγή στο καθεστώς των τηλεοπτικών συμβολαίων από τη μεριά της κυβέρνησης προκάλεσε τη δήλωση αποχώρησης του μεγαλομετόχου του συλλόγου, Πανουργιά Παπαϊωάννου, κάτι που είχε και ως αποτέλεσμα το «διαζύγιο» με τον Μάκη Χάβο.

Για κάποιους, ίσως να ήταν και η αφορμή που τους τελευταίους μήνες αναζητούσαν οι δύο πλευρές. Υπενθυμίζουμε πως η παραμονή του έμπειρου Έλληνα τεχνικού είχε αμφισβητηθεί δεόντως μετά τον περυσινό αποκλεισμό της Λαμίας στα ημιτελικά του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, ενώ και το καλοκαίρι, η υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του εξελίχτηκε σε σίριαλ, με συνεχή πισωγυρίσματα και ανατροπές.

Τελικά, τότε, η μεγαλύτερη συντελέστηκε και ήταν αυτή που κράτησε τον Χάβο στον πάγκο του συλλόγου, χωρίς όμως όπως αποδείχτηκε να «γιατρεύει» όλες τις πληγές. Καμία από τις δύο δεν ήταν… τελείως ικανοποιημένη (για την ακρίβεια, ούτε καν ικανοποιημένη) με την μέχρι χτες υφιστάμενη συνεργασία και η αλήθεια είναι πως στην πόλη ήταν κοινό μυστικό πως το «διαζύγιο» ήταν απλώς θέμα χρόνου.

Τελικά, η αφορμή δόθηκε με την αναστάτωση που προκλήθηκε από την εκδηλωθείσα πρόθεση αποχώρησης του Παππαϊωάνου και παρότι προφανώς το κομβικό για το μέλλον και τη βιωσιμότητα του συλλόγου είναι να βρεθεί λύση στο θέμα του τηλεοπτικού συμβολαίου, είναι αυτονόητο πως δεν μπορεί και η ομάδα, τρεις εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, να μείνει για πολύ χωρίς προπονητή.

Μια από τις επιλογές του μεγαλομετόχου (;) και διακαής του πόθος και στο παρελθόν είναι και ο Μιχάλης Γρηγορίου. Τον πρώην προπονητή του Πανιωνίου είχαν προσεγγίσει τουλάχιστον σε δύο περιπτώσεις στο παρελθόν οι άνθρωποι της Λαμίας, χωρίς όμως να πετυχαίνουν να τον «ψήσουν» να αναλάβει την ομάδα. Πλέον, τα δεδομένα μοιάζουν ακόμη πιο δύσκολα για να το πετύχουν, ωστόσο εφόσον ξεπεραστούν όλες οι υπόλοιπες εκκρεμότητες, μοιάζει να είναι η προφανής επιλογή τους και τη δεδομένη στιγμή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags