Facebook Pixel ΑΕΚ - Βασίλης Μπάρκας: Έντονο το ενδιαφέρον από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης
| 2019-08-06 10:08:00

Αυτή η ομάδα κάνει "ντου" στην ΑΕΚ - "Χτυπάει" κορυφαίο άσο - Ραγδαίες οι εξελίξεις - Όλα στη φόρα

του Γιώργου Θεοδωράκη
Αυτή η ομάδα κάνει "ντου" στην ΑΕΚ - "Χτυπάει" κορυφαίο άσο - Ραγδαίες οι εξελίξεις - Όλα στη φόρα

Ποιος Γαλανόπουλος και ποιος Μπακάκης; Έχουμε το όνομα!

ΑΕΚ - Βασίλης Μπάρκας: Το ρεπορτάζ του sportdog είναι πολύ... μπροστά σε αρκετές περιπτώσεις. Πρωτομηνιά του Αυγούστου σημειώναμε, μετά το φιλικό της Ένωσης με την Μπασακσεχίρ πως ο scout της Άιντραχτ Φρανκφούρτης που είχε βρεθεί στην Αθήνα εκείνο το διήμερο (παρακολουθώντας και το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Πλζεν) δεν είχε έρθει για τον Κώστα Γαλανόπουλο, αλλά για τον Βασίλη Μπάρκα.

Όπως επισημαίναμε στο σχετικό ρεπορτάζ, η αναζήτηση τερματοφύλακα από τον γερμανικό σύλλογο ήταν αυτή που "στοχοποίησε" τον διεθνή Έλληνα γκολκίπερ, πόσο μάλλον μετά την εντυπωσιακή του εμφάνιση στο φιλικό με τη δευτεραθλήτρια Τουρκίας.

Κάτι αυτή λοιπόν και κάτι η αδυναμία της γερμανικής ομάδας να βρει λύση είτε για την αγορά του Κέβιν Τραπ (ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός εκεί, αλλά θέλει να επιστρέψει και να διεκδικήσει τις πιθανότητες του στην Παρί) είτε να προχωρήσει μια οποιαδήποτε άλλη λύση για την εστία της, διατηρούν το επίπεδο του ενδιαφέροντος της για τον τερματοφύλακα της Ένωσης.

Τόσο που όπως καταγράφεται σε σημερινό ρεπορτάζ και στο μεθαυριανό ματς των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ με την Κραϊόβα θα βρίσκεται scout στις εξέδρες του γηπέδου, χωρίς όμως να προσδιορίζεται η ομάδα.

Οι πληροφορίες του sportdog είναι ξεκάθαρες: άλλη γερμανική ομάδα που ενδιαφέρεται για παίκτη της ΑΕΚ, πέραν της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, δεν υπάρχει. Δεν γνωρίζουμε αν θα βρίσκεται στη Ρουμανία την Πέμπτη, αλλά αυτό δεν αναιρεί το υφιστάμενο ενδιαφέρον που έχει προκαλέσει ο Βασίλης Μπάρκας.

Και μόνο αυτός είναι η αλήθεια, αφού το... τζόκερ με άλλους παίκτες της Ένωσης, όπως τον Γαλανόπουλο ή τον Μπακάκη -οι οποίοι δεν θα αγωνιστούν καν μεθαύριο- δεν "πληρώνει" στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Το δεδομένο λοιπόν από αυτήν την ιστορία είναι η εντατικοποίηση της παρακολούθησης του 25χρονου τερματοφύλακα από τους Γερμανούς. Αν θα οδηγήσει σε επίσημη πρόταση για την αγορά του, αυτό είναι κάτι που θα διαπιστώσουμε άμεσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Έγκλημα" από Καρντόσο στην ΑΕΚ - Απόφαση που... τινάζει τα πάντα στον αέρα - Είναι δυνατόν;

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags