Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Φήμες για συμφωνία με επιθετικό-όνομα - Είναι 30 ετών, επιλογή Φερέιρα - Πότε έρχεται
| 2019-08-06 23:15:00

Βουίζει η Θεσσαλονίκη - Συμφωνία με επιθετικό-όνομα - Είναι 30 ετών, επιλογή Φερέιρα - Πότε έρχεται

του Λάζαρου Γεωργίδη
Βουίζει η Θεσσαλονίκη - Συμφωνία με επιθετικό-όνομα - Είναι 30 ετών, επιλογή Φερέιρα - Πότε έρχεται

Ποιος Καϊσέδο; Πάει για "μπαμ" ο Σαββίδης. Φρέσκο ρεπορτάζ!

Λίγη ώρα μετά το μεγάλο ματς του ΠΑΟΚ με τον Αγιαξ, εύλογα, η μεταγραφική κουβέντα έχει περάσει σε δεύτερο πλάνο. Έτσι κι αλλιώς, οι προθέσεις του Δικεφάλου είναι να… αφοσιωθεί στις δύο αναμετρήσεις με τον Αίαντα και οι εναπομείνασες κινήσεις στο παζάρι να γίνουν μετά το πέρας των δύο αυτών παιχνιδιών, όπου θα υπάρχει και σαφέστερη εικόνα για το σε ποιους ομίλους θα αγωνιστούν οι πρωταθλητές, αν και μετά το 2-2 στο πρώτο ματς οι πιθανότητες για τους "ασπρόμαυρους" έχουν μειωθεί σημαντικά.

Έτσι κι αλλιώς όμως, η φημολογία δεν περιορίζεται. Αυτή των ημερών θέλει τους νταμπλούχους να βρίσκονται πολύ κοντά σε φορ. Κυκλοφόρησε μάλιστα το όνομα του Φελίπε Καϊσέδο, του επιθετικού της Λάτσιο από το Εκουαδόρ. Ο ΠΑΟΚ επιβεβαιώνει πως βρίσκεται στη λίστα των παικτών που εξετάζονται, ωστόσο ψηλότερα από τον πολύπειρο φουνταριστό βρίσκονται άλλοι δύο ποδοσφαιριστές.

Τα χαρακτηριστικά του ενός μάλιστα που είναι στην κορυφή της λίστας έχουν ήδη διαρρεύσει. Μιλάμε για δηλαδή για ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι στα 30 του, είναι έμπειρος και γνωστός στο ευρύ κοινό, με την ομάδα του να αξιώνει ένα σεβαστό ποσό για την παραχώρησή του, ποσό που ξεπερνάει τις ως τώρα δαπάνες του ΠΑΟΚ.

Το ερωτηματικό που τίθεται είναι για τι ακριβώς φορ μιλάμε. Για τα χαρακτηριστικά του δηλαδή. Εδώ, σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog, πρόκειται για ποδοσφαιριστή ο οποίος δεν είναι ο κλασικός φουνταριστός, το καθαρόαιμο "εννιάρι", αλλά ένας πιο... λάιτ φορ, ο οποίος θα μπορεί είτε να παίξει μόνος του στην κορυφή της επίθεσης, είτε -και αυτό είναι το σημαντικότερο, αφού είναι κάτι που θέλει ο Φερέιρα από την πρώτη στιγμή- θα μπορεί να ταιριάξει με τους Ακπόμ, Σβιντέρσκι σε σχήμα δηλαδή με δύο επιθετικούς.

Σε κάθε περίπτωση πάντως και παρότι οι πληροφορίες θέλουν τον ΠΑΟΚ να έχει συμφωνήσει με τον εν λόγω ποδοσφαιριστή, τα πάντα όπως προαναφέρθηκε θα κριθούν από την έκβαση των αναμετρήσεων με τον Άγιαξ...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags