Facebook Pixel Ολυμπιακός: Χοντρή "πλάκα" από Μαρινάκη - Έτσι "αρπάζει" στόχο του ΠΑΟΚ
| 2019-08-07 11:10:00

Χοντρή "πλάκα" Μαρινάκη - Έτσι "αρπάζει" στόχο του ΠΑΟΚ - Απίστευτη καραμπόλα - Αυτός "καθαρίζει"

του Παναγιώτη Νικολάου
Χοντρή "πλάκα" Μαρινάκη - Έτσι "αρπάζει" στόχο του ΠΑΟΚ - Απίστευτη καραμπόλα - Αυτός "καθαρίζει"

Φοβερά πράγματα με τον Κούτρη. Τι σχέση έχει ο... Μάρκο Σίλβα;

Δεδομένα ο Ολυμπιακός ψάχνει αριστερό μπακ. Το έχουμε καταγράψει στο sportdog σε ανύποπτο χρόνο και η είσοδος στον τελευταίο μήνα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου επιβεβαιώνει απόλυτα το ρεπορτάζ μας. Η επικείμενη πώληση του Κούτρη άλλωστε, δεν αφήνει περιθώρια στους πρωταθλητές Ελλάδας να μην κινηθούν για αντικαταστάτη του διεθνούς Έλληνα.

Το όνομα του Πέδρο Μιγκέλ Ρεμπότσο βρίσκεται από χθες στο προσκήνιο, αφού διάφορα σενάρια τον φέρνουν στο στόχαστρο των "ερυθρόλευκων". Δεν είναι... καινούργιο στην ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα. Ο ΠΑΟΚ, τα προηγούμενα καλοκαίρια είχε ασχοληθεί ενεργά με τον 24χρονο Πορτογάλο, ενώ πριν ένα μήνα περίπου, είχε ρωτήσει ξανά. Τα 3 εκατ. ευρώ ωστόσο που (τότε) ζητούσε η ομάδα του, η γαλλική Γκινγκάμπ, έθεσαν... ανάχωμα στο να προχωρήσει η υπόθεση. 

Τόσα χρήματα πρόσφερε πριν μερικές μέρες και η Μαγιόρκα, συναντώντας όμως και πάλι... τοίχο. Και εδώ ξεκινάει, ίσως, η καραμπόλα. Η ισπανική ομάδα φέρεται να έχει αποσυρθεί (για λόγους τακτικής;), επανερχόμενη για τον Κούτρη (και όχι μόνο), για τον οποίο ο Ολυμπιακός, πέραν των νησιωτών, εξετάζει αυτές τις μέρες και άλλη μία πρόταση από ομάδα της Ισπανίας. Και, έτσι, ο Πέδρο Μιγκέλ Ρεμπότσο έπεσε στο τραπέζι των "ερυθρόλευκων" για τη διάδοχη κατάσταση. 

Εξυπακούεται πως το ποσό που ζητάει η Γκινγκάμπ, οι Πειραιώτες δεν πρόκειται να το δώσουν. Το γεγονός ωστόσο ότι ο Πορτογάλος έχει έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου, αλλά και εκπροσωπείται από την εταιρεία του Κάρλος Γκονσάλβες, του ατζέντη ο οποίος έχει φέρει στον Πειραιά στο παρελθόν τους Μάρκο Σίλβα, Πάουλο Μπέντο, προσφέρει αν μη τι άλλο ευκαιρία… παζαριού και άμεσης επικοινωνίας, προκειμένου να επιδιωχθεί ένα σαφώς πιο προσιτό για τους "ερυθρόλευκους" deal, πάντα σε περίπτωση που ο παίκτης μετατραπεί σε βασικό τους στόχο (για τον Πέδρο Μαρτίνς είναι…) για το αριστερό άκρο της αμυντικής τετράδας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτο: Πουλάει κι αυτόν ο Ολυμπιακός μετά τον Κούτρη; - Θα "καραφλιάσει" ο Μαρτίνς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags