Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Ο Μπίσεσβαρ ανέβασε τον Άγιαξ - Έτσι θα περάσει - Τι θέλει ο Εσίτι"
| 2019-08-07 13:02:00

"Ο Μπίσεσβαρ ανέβασε τον Άγιαξ - Έτσι θα περάσει - Τι θέλει ο Εσίτι, καλύτερα για Ελ Καντουρί"

του Γιώργου Κτενά
"Ο Μπίσεσβαρ ανέβασε τον Άγιαξ - Έτσι θα περάσει - Τι θέλει ο Εσίτι, καλύτερα για Ελ Καντουρί"

Σούπερ ανάλυση για τον ΠΑΟΚ από τον Κούλη Αποστολίδη.

Στην πολύ σημαντική παρουσία του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ, καθώς από τη στιγμή που κουράστηκε εκείνος ο Άγιαξ ανέβηκε στο ματς, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο sportdog ο Κούλης Αποστολίδης.

Ο παλαίμαχος άσος των Θεσσαλονικέων μίλησε για τη ρεβάνς στην Ολλανδία και τις πιθανότητες που έχει για πρόκριση ο Δικέφαλος, αναφέρθηκε στην παρουσία του Εσίτι, αλλά και στη νέα θέση του Ελ Καντουρί.

"Γενικά η ομάδα δεν ήταν άσχημη, αν και στο πρώτο 15λεπτο μπήκε νωθρά και αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο Άγιαξ που κέρδισε χώρο στο γήπεδο. Ίσως ο ΠΑΟΚ δεν ήταν όσο έτοιμος χρειαζόταν, όμως, κι αυτό φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Μετά την ισοφάριση, όμως, πήγε πολύ καλά", σχολίασε αρχικά ο παλαίμαχος άσος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Θετικό πολύ είναι το γεγονός ότι ο κόσμος πιστεύει στην ομάδα και το δείχνει. Αλλά και η ομάδα πιστεύει στον εαυτό της και αυτό με κάνει πολύ αισιόδοξο. Λίγη υπομονή και θα δούμε".



Τι μπορεί να πετύχει στη ρεβάνς ο ΠΑΟΚ;

"Η ρεβάνς είναι παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ θα το παλέψει, θα πάει στην Ολλανδία με σκοπό να κάνει το γκολ. Αν μπει γκολ στο Άμστερνταμ, μετά όλα είναι πιθανά. Ο Άγιαξ έδειξε ότι είναι ευάλωτος πίσω, αλλά πολύ καλός από τη μέση και πάνω. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι. Δύσκολη η αποστολή του, αλλά θα το παλέψει".

Υπάρχουν παίκτες που ξεχωρίσατε για την απόδοσή τους; Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, ακόμα και ο Εσίτι;

"Ο Μπίσεσβαρ όπως και ο Πέλκας πήγαν καλά, αλλά κουράστηκαν και δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο. Με αποτέλεσμα να ανέβει ο Άγιαξ. Βέβαια ήταν θέμα λεπτομερειών που το σκορ δεν έγινε 3-1 στο πρώτο ημίχρονο, κάτι που άξιζε στον ΠΑΟΚ σε εκείνο το διάστημα. Τότε το ματς θα ήταν διαφορετικό. Όσον αφορά τον Εσίτι θεωρώ ότι χρειάζεται χρόνο ακόμα, ενώ ο Καντουρί είναι σαφές ότι στον άξονα είναι καλύτερος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρομερό αυτό που κατάφερε ο ΠΑΟΚ - Τρέλανε όλη την Ελλάδα - Γελάνε και τα μουστάκια του Σαββίδη

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags