Facebook Pixel ΑΕΚ - Θανάσης Παπάζογλου: Σχολίασε τα ιδιαίτερα στοιχεία της Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα
| 2019-08-07 14:35:00

Σούπερ ανάλυση για Κραϊόβα - Έτσι θα προκριθεί η ΑΕΛ - Σχόλιο από Θανάση Παπάζογλου

Sportdog Team
Σούπερ ανάλυση για Κραϊόβα - Έτσι θα προκριθεί η ΑΕΛ - Σχόλιο από Θανάση Παπάζογλου

Αγωνίζεται στην Ρουμανία και γνωρίζει καλά την ομάδα.

ΑΕΚ - Θανάσης Παπάζογλου: Τα ιδιαίτερα στοιχεία της Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα που πρέπει να προσέξει η ΑΕΚ σχολίασε ο Θανάσης Παπάζογλου μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο 30χρονος επιθετικός, που αγωνίζεται στη Βολουντάρι, μετά από έξι μήνες στη Ντιναμό Βουκουρεστίου, τόνισε τα δυνατά στοιχεία του ρουμανικού συλλόγου, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην καριέρα του μέχρι τώρα και στην πιθανότητα επιστροφής του στην Ελλάδα.

Αναλυτικά, όσα είπε στην εκπομπή «Αντεπίθεση» με τον Βάιο Τσούτσικα:

Για την αντίπαλο της ΑΕΚ, Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα: «Είναι από τις δυνατές ομάδες της Ρουμανίας αυτή τη στιγμή. Θεωρείται δυνατή και στο φετινό παιχνίδι της που έχω παρακολουθήσει φαίνεται αρκετά ανταγωνιστική. Πρόκειται για καλό σύνολο παικτών, οι οποίοι παίζουν τυπικό ρουμανικό ποδόσφαιρο. Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα και θα πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα η ΑΕΚ».

Για το αν η ΑΕΚ θα ευνοηθεί αν παίξει κλειστά: «Στο ρουμανικό πρωτάθλημα δεν υπάρχουν κλειστές άμυνες. Ακόμα και οι θεωρητικά μικρές ομάδες ανοίγονται και κυνηγούν γκολ. Είναι γεγονός πως σε ομάδες που θα κλειστούν στην άμυνά, βρίσκουν προβλήματα. Δεν θεωρώ όμως πως η ΑΕΚ θα παίξει έτσι».

Για το αν υπάρχουν παίκτες που πρέπει να εστιάσει η ΑΕΚ: «Έχω ξεχωρίσει από πέρυσι τον επιθετικό τους, έχει ποιότητα και σκοράρει εύκολα. Θα πρέπει να τον προσέξει η άμυνα της ΑΕΚ. Δεν υπάρχει κάποιος που μπορεί να κάνει την τρελή διαφορά στο παιχνίδι, τόσο ώστε να χρειάζεται να επικεντρωθεί η ΑΕΚ πάνω του».

Για το πού ήταν καλύτερα από τις χώρες που έχει παίξει και τι θα συμβούλευε έναν παίκτη που θέλει να φύγει από την Ελλάδα: «Βάσει των εμπειριών που έχω αποκτήσει, η καλύτερή μου περίοδος ήταν στο Βέλγιο. Το ολλανδικό πρωτάθλημα, επίσης, είναι πολύ καλό, σταθερή αξία. Εκεί δίνουν άλλη διάσταση στο ποδόσφαιρό. Επίσης, στη Νορβηγία δεν περίμενα ότι θα βρω τέτοια ποιότητα ποδοσφαίρου αλλά και ζωής. Βέβαια, δεν θα πρότεινα τη Σκανδιναβία για το ξεκίνημα ενός νεαρού ποδοσφαιριστή, αλλά έχει κι αυτό τη δυναμική του».

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα: «Λόγω της τροπής που έχουν πάρει τα πράγματα στην καριέρα μου προσπαθώ να ανακάμψω επαγγελματικά. Ό,τι ανάκαμψη μπορώ να κάνω σε αυτή την ηλικία. Θέλω να είμαι καλά, όπου είμαι. Θα ήθελα να βρίσκομαι όσο πιο κοντά στην Ελλάδα γίνεται ή και σε ελληνική ομάδα. Περιμένω κάτι καλό από την Ελλάδα, θα το εξετάσω αν έρθει. Είμαι καλά στη Ρουμανία και ελπίζω να παραμείνω έτσι».

Για τους οπαδούς στη Ρουμανία: «Όσο κι αν θέλουν οι Ρουμάνοι να πιστεύουν ότι τα πράγματα είναι σαν την Ελλάδα, δεν είναι έτσι. Στην Ελλάδα, η μία όψη του ποδοσφαίρου είναι η εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Γνωρίζω παίκτες στο εξωτερικό που έχουν ενθουσιαστεί με αυτό που αντιμετώπισαν σε ελληνικά γήπεδα. Από την άλλη, υπάρχει και το άσχημο. Με ρωτάνε, ας πούμε, γιατί γίνονται τα ντέρμπι χωρίς οπαδούς. Χαίρομαι από τη μία, αυτή την ατμόσφαιρα δεν την έχω συναντήσει σε καμία άλλη χώρα, αλλά είναι άσχημο να μη μπορείς να υποστηρίξεις την ομάδα σου σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι επειδή δεν μπορούν να ελεγχθούν κάποιοι άνθρωποι που κάνουν επεισόδια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags