Facebook Pixel Μάνταλος για τα παιχνίδια με Κραϊόβα: «Γι' αυτό έχουν ένα μικρό αβαντάζ οι Ρουμάνοι»
Ποδόσφαιρο
| 2019-08-07 21:00:00

Μάνταλος για τα παιχνίδια με Κραϊόβα: «Γι' αυτό έχουν ένα μικρό αβαντάζ οι Ρουμάνοι»

Sportdog Team
Μάνταλος για τα παιχνίδια με Κραϊόβα: «Γι' αυτό έχουν ένα μικρό αβαντάζ οι Ρουμάνοι»

Διαβάστε τι είπε ο αρχηγός της ΑΕΚ για τις αναμετρήσεις με την Κραϊόβα.

Ο Πέτρος Μάνταλος μίλησε στην συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με την Κραϊόβα και τόνισε ότι η ρουμανική ομάδα έχει ένα μικρό αβαντάζ επειδή έχει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια της, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία παιδιών στο γήπεδο των Ρουμάνων.

Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός της ΑΕΚ:

Για το αν είναι έτοιμη η ΑΕΚ: «Θεωρώ πως η ομάδα έχει δουλέψει αρκετά καλά. Έχει δείξει στα φιλικά, με μια καινούρια φιλοσοφία, πως προσπαθεί να παίξει ένα ποδόσφαιρο που μας αρέσει. Η ομάδα είναι αρκετά έτοιμη, γι αυτό το παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα».

Για το αν είναι πλεονέκτημα για τον αντίπαλο, το γεγονός πως έχει περισσότερα ματς στα πόδια του: «Μετά το ματς θα δείξει αυτό. Έχει περισσότερο ρυθμό, έχει περισσότερα ματς, έχει ένα μικρό αβαντάζ σ’ αυτό»

Για το γεγονός πως θα γίνει το ματς χωρίς κόσμο: «Σίγουρα όταν παίζεις ένα εκτός έδρας ματς χωρίς τον κόσμο της, μπορεί να θεωρηθεί ένα αβαντάζ. Θα είναι μια ωραία εικόνα, αν υπάρχουν τελικά παιδιά στο γήπεδο».

Για την γνώμη του για την Κραϊόβα: «Από την στιγμή που κληρωθήκαμε με την Κραίοβα, έχουμε αναλύσει την ομάδα. Δεν ξέραμε πολλά για την ομάδα. Τους έχουμε αναλύσει, είναι μια καλή και πειθαρχημένη ομάδα. Έχει ποιότητα στο παιχνίδι της και δεν είναι καθόλου εύκολα τα παιχνίδια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags