Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Πώς έχασαν μέσα από τα χέρια τους κορυφαίο στόχο
| 2019-08-09 12:58:00

"Σφαλιάρα" σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ - Τρελό "χουνέρι", ποιος Τσιμίκας τώρα; - Αστραπιαία "κλοπή"

του Παναγιώτη Νικολάου
"Σφαλιάρα" σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ - Τρελό "χουνέρι", ποιος Τσιμίκας τώρα; - Αστραπιαία "κλοπή"

Ανατροπή! "Ξενέρωσαν" Μαρτίνς, Φερέιρα. Πώς την πάτησαν;

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Βραχύβια ήταν τελικά η "εμπλοκή" του Πέδρο Ρεμπότσο στη μεταγραφική καθημερινότητα της Ελλάδας. Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ ανακοινώθηκε χθες επισήμως από την Μπεσίκτας, η οποία τον απέκτησε δανεικό από την Γκινγκάμπ, έχοντας και option αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι. 

Ωστόσο, είναι μια από τις κλασικές περιπτώσεις μεταγραφικών ιστοριών που δεν "έπαιξαν" πολύ σε πρωτοσέλιδα και διαδίκτυο, ωστόσο είχε πολύ ψωμί αναφορικά με το ενδιαφέρον που έδειξαν ελληνικές ομάδες.

Όταν πρωτογράφτηκε το όνομά του, είχαμε επισημάνει στο sportdog το... ιστορικό. Λίγο πριν (και λίγο μετά) την προσπάθεια του ΠΑΟΚ να πάρει τον Κοεντράο, ο Αμπέλ Φερέιρα και ο Μάριο Μπράνκο τον είχαν εισηγηθεί. 

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες (τουλάχιστον), το ίδιο είχε κάνει στον Ολυμπιακό και ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο ποδοσφαιριστής, φάνηκε αρχικά να βρίσκεται κοντά στη Μαγιόρκα, ωστόσο η πρόταση των 3 εκατ. ευρώ που κατέθεσε ο ισπανικός σύλλογος, δεν ικανοποίησε την Γκινγκάμπ, δίνοντας... περιθώριο για κάτι άμεσο στις ελληνικές ομάδες.

Καμία όμως, παρότι γνώριζαν αμφότερες πως ήταν δυνατό ένα deal ανάλογο με αυτό που έκανε η Μπεσίκτας δεν το αποφάσισε, θέλοντας περισσότερο χρόνο προκειμένου αμφότερες να δουν πού θα... κάτσει η μπίλια των καλοκαιρινών, διεθνών περιπετειών τους.

Η Μπεσίκτας, τέτοιο... άγχος δεν είχε, κινήθηκε αστραπιαία και έκλεισε τον 24χρονο μπακ, αποδεικνύοντας αφενός πως δεν είχε καμία απολύτως βάση η εμπλοκή του Κωνσταντίνου Τσιμίκα σε μεταγραφικά σενάρια που ήθελαν τους "μαύρους αετούς" να εξετάζουν τον Ελληνα διεθνή, αφήνοντας αφετέρου ανοιχτή μια θέση για απόκτηση αριστερού μπακ στη Μαγιόρκα (παραμένει εκεί ψηλά το θέμα Κούτρη) και τους δύο Πορτογάλους τεχνικούς των πρωταθλητών και των δευτεραθλητών Ελλάδας, να συνεχίζουν την αναζήτησή τους για τον αριστερό μπακ (σ.σ. παρότι όλα δείχνουν πως στον Δικέφαλο τουλάχιστον, ξεκάθαρο προβάδισμα έχει αποκτήσει ο Χιλιανός του Αννόβερο, Μίκο Αλμπορνός). 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτός θα πάρει το πρωτάθλημα φέτος - Πρόβλεψη των στοιχηματικών - "Ξεφτιλίζουν" την ΑΕΚ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags