Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Καθαρίζει" τον Μιχάι ο Φερέιρα
| 2019-08-09 19:08:00

Πήρε το... όπλο του ο Φερέιρα - Αυτόν "καθαρίζει" από την άμυνα - Στα... σκουπίδια 800.000;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Πήρε το... όπλο του ο Φερέιρα - Αυτόν "καθαρίζει" από την άμυνα - Στα... σκουπίδια 800.000;

Μετράει μέρες στην Τούμπα η... επένδυση Σαββίδη. Όλο το παρασκήνιο.

ΠΑΟΚ: Δεν είναι μυστικό. Το έχουμε καταγράψει στον sportdog από τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας. Μπορεί ο Ενέα Μιχάι να κόστισε στον ΠΑΟΚ κάτι περισσότερα από 800.000 ευρώ, αλλά ο Αμπέλ Φερέιρα δεν… τρελαίνεται. Για να είμαστε ακριβέστεροι, ακόμη και πριν φύγει ο Χατζηϊσαϊας, ο Πορτογάλος στην ιεράρχηση του είχε τον στόπερ πλέον της Ρίζεσπορ, ψηλότερα από τον νιόφερτο από τον Παναιτωλικό.



Και η ιεραρχία, δεν έχει αλλάξει, αφού ξεκάθαρα ο Μιχάι είναι… τεταρτοπέμπτος, μονομαχώντας μάλιστα με τον πιτσιρικά τον Μιχαηλίδη για το ποιος θα είναι, σταθερά, εκτός αποστολής των παιχνιδιών του «δικεφάλου». Γι’ αυτό και ο μάνατζερ του Αλβανού κεντρικού αμυντικού είναι ενημερωμένος, από την Ολλανδία ακόμη, πως ο 21χρονος στόπερ δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Φερέιρα και ίσως το καλύτερο για την εξέλιξη του θα ήταν να αναζητήσει  μια ομάδα που θα του προσφέρει εγγυημένο χρόνο συμμετοχής.

Ο Ατρόμητος που γράφτηκε σήμερα πως είναι μεταξύ των ομάδων που έχουν ζητήσει τον Μιχάι από τον ΠΑΟΚ ως δανεικό, είναι  μια λογική υπόθεση, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως η επιδίωξη των Περιστεριωτών για να πάρουν τον Χατζηϊσαϊα δεν είχε αίσιο – γι’ αυτούς – τέλος. Σε κάθε περίπτωση όμως, δεν μοιάζει και η επικρατέστερη προοπτική για τον Μιχάι, αφού από τη μία πλευρά ο Ατρόμητος τη δεδομένη στιγμή έχει τέσσερις στόπερ και παρότι ο πιτσιρικάς Στρούγγης δεν μοιάζει να υπολογίζεται από τον Αναστασίου, δεν φαίνεται να πιέζει τόσο πολύ, ενώ από την άλλη και η πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν θέλει σε περίπτωση που οριστικοποιηθεί η απόφαση για δανεισμό του (ουσιαστικά το… τυπικό απομένει) να μείνει εντός Ελλάδας και ήδη διατείνεται πως έχει ομάδες από το εξωτερικό που περιμένουν στο ακουστικό τους (πιθανότατα μετά τη ρεβάνς με τον Αγιαξ, όταν και θα ξεκαθαρίσει, οριστικά, το τοπίο στον ΠΑΟΚ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έγκλημα" Φερέιρα: Αυτόν αφήνει στον πάγκο με Άγιαξ! - Αλλάζει θέση τον Πέλκα, ρίσκο στην επίθεση

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags