Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Όλα τα δεδομένα για Ινσούα - Ζητάει τρελά λεφτά - Φεύγει ελέυθερος;
| 2019-08-09 21:21:00

Ξαφνικά "οβίδα" στον ΠΑΟ - Ζητάει... τρελά λεφτά top όνομα - Έρχεται ο μάνατζερ - Φεύγει ελεύθερος;

του Νίκου Στεργίου
Ξαφνικά "οβίδα" στον ΠΑΟ - Ζητάει... τρελά λεφτά top όνομα - Έρχεται ο μάνατζερ - Φεύγει ελεύθερος;

Ραγδαίες εξελίξεις, "τρελαμένος" ο Νταμπίζας. "Καυτό" ρεπορτάζ!

Παναθηναϊκός: Είναι μια από τις πιο απαιτητικές περιπτώσεις που διαχειρίζεται ο Νίκος Νταμπίζας στο μέτωπο των ανανεώσεων. Εξ αρχής. Αλλωστε, ο Εμιλιάνο Ινσούα από πέρυσι, είχε δείξει πως έχει αγορά, φέρνοντας πρόταση -που τελικά δεν έγινε δεκτή- από την Ισπανία. Και παράλληλα, έδειξε και… διαθέσεις, όταν στις αρχές Ιουνίου, πριν την έναρξη της προετοιμασίας ήταν στο γκρουπ των παικτών που απέστειλαν εξώδικα στη διοίκηση του Παναθηναϊκού για την εξόφληση των δεδουλευμένων της περυσινής σεζόν.

Ο ίδιος, όπου σταθεί και όπου βρεθεί, ξεκαθαρίζει πως θέλει να παραμείνει. Αυτό δεν αμφισβητείται. Το θέμα είναι για πόσο και πώς. Όπως έχουμε εξηγήσει και στο παρελθόν στο sportdog, ο Ινσούα περνάει καλά στην Αθήνα, νιώθει καλά στον Παναθηναϊκό, αλλά για να ανανεώσει το συμβόλαιο του θέλει περισσότερα χρήματα από τα προβλεπόμενα της επόμενης σεζόν (280.000 ευρώ).

Ήδη βαρύ το συμβόλαιο του για τα δεδομένα του Παναθηναϊκού, αλλά και της θέσης του (μεικτά περισσότερα από μισό εκατομμύριο για αριστερό μπακ, είναι ποσό που δεν "σηκώνει" ο… μνημονιακός Παναθηναϊκός), πόσο μάλλον όταν οι πληροφορίες θέλουν τον αδερφό του, Μαξιμιλιάνο, να αναμένεται τις επόμενες μέρες στην Αθήνα προκειμένου να συζητήσει, για πρώτη φορά, με τον Νταμπίζα το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του, αξιώνοντας ένα ποσό που θα ξεπερνάει τις 350.000 ευρώ.

Πόσο που, για να μην το μπερδεύουμε, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να προσφέρει. Οπότε το θέμα είναι τι γίνεται. Ο Ινσούα πρόθεση να φύγει, δεν έχει δείξει μέχρι τώρα. Ούτε και υπάρχει κάποια κινητικότητα που να φανερώνει πως έρχεται πρόταση. Ο Αργεντινός δεν έχει λοιπόν πρόβλημα να παραμείνει στο ρόστερ και την ερχόμενη σεζόν και την Πρωτοχρονιά, έχοντας μερικές πολύ καλές χρονιές στα πόδια του, να αναζητήσει, ως ελεύθερος, ένα νέο συμβόλαιο.

Κάτι που φυσικά δεν θέλει το "τριφύλλι", αφού αν είναι να μην μπορέσει να ανανεώσει τον ποδοσφαιριστή, τότε θα ήταν προτιμότερο να τον πουλήσει προκειμένου να καρπωθεί από αυτήν την εξέλιξη. Σε κάθε περίπτωση, κύρια επιδίωξη του Νταμπίζα είναι να "δέσει" τον Αργεντινό, γι’ αυτό πρόθεση του είναι να του προσφέρει πολυετές συμβόλαιο, προκειμένου να καλύψει έτσι, σε βάθος χρόνου (μαζί με τα προβλεπόμενα μπόνους) τη δεδομένη διαφορά που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών.

Αν φτάνει, θα φανεί τις αμέσως επόμενες μέρες. Σίγουρα πάντως σύμμαχος του Παναθηναϊκού είναι η επιθυμία του Ινσούα να μείνει, άρα δεν "υποχρεώνεται" ο σύλλογος σε βιαστικές αποφάσεις με το μόνο πιεστικό να είναι πως θα πρέπει να ξεκαθαρίσει γρήγορα η κατάσταση, εντός δηλαδή της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου,  διαφορετικά οι "πράσινοι", δεν θα έχουν και πολλές επιλογές στα χέρια τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός έχει "τρελάνει" Νταμπίζα - Τον... τελειώνει μέσα στην εβδομάδα - Σκάει διπλό "μπαμ" - Χαμός!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags