Facebook Pixel Λίβερπουλ - Νόριτς: 4-1
| 2019-08-09 23:59:00

Τεσσάρα η Λίβερπουλ στην πρεμιέρα – Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τους πρωταθλητές Ευρώπης

Sportdog Team
Τεσσάρα η Λίβερπουλ στην πρεμιέρα – Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τους πρωταθλητές Ευρώπης

Οι Reds επικράτησαν 4-1 της Νόριτς.

Λίβερπουλ - Νόριτς: 4-1

Με το δεξί ξεκίνησε η χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ για τη Λίβερπουλ. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης προσέφερε μία χορταστική παράσταση στους οπαδούς της, καθώς επικράτησε με 4-1 εναντίον της Νόριτς.

Ο χορός των γκολ άνοιξε από πολύ νωρίς για τους Reds χάρη στο αυτογκόλ του Χάνλει στο 7'. Το 2-0 σημειώθηκε στο 19', όταν ο Φιρμίνιο εκμεταλλεύτηκε την καραμπόλα στην άμυνα της Νόριτς, βρήκε με ωραία πάσα τον Σαλάχ κι εκείνος με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 2-0. Πριν καλά καλά συμπληρωθεί μισή ώρα παιχνιδιού η Λίβερπουλ πήρε κεφάλι τριών γκολ στο σκορ.

Στο 28' ο Σαλάχ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Φαν Ντάικ κέρδισε τη μάχη στον αέρα και με δυνατή κεφαλιά σημείωσε το 3-0. Τρια λεπτά από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου έγινε το 4-0. Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ έβγαλε μια "συστημένη" σέντρα στο κεφάλι του Οριγκί και ο Βέλγος ευστόχησε με όμορφη κεφαλιά.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Η Λίβερπουλ έδωσε χώρο στη Νόριτς, η οποία κατάφερε να σημειώσει το γκολ της τιμής με τον Πούκι, ο οποίος στο παρελθόν είχε βρεθεί στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού. O Φινλανδός μείωσε στο 64' διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Λίβερπουλ έχασε τον Άλισον στο 39'. Σε μια ανύποπτη φάση ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας τραυματίστηκε και αποχώρησε υποβασταζόμενος ενώ αντικαταστάθηκε από τον Άντριαν!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags