Facebook Pixel Άρης: Ο Σταμπουλίδης εύχεται να γυρίσει το ματς με Μόλντε
| 2019-08-11 21:56:00

Αρειανός πιστεύει στην ανατροπή: «Γυρίζει το 3-0 και περνά ομίλους»

Sportdog Team
Αρειανός πιστεύει στην ανατροπή: «Γυρίζει το 3-0 και περνά ομίλους»

Ποιος είπε αυτήν την ατάκα πριν τη ρεβάνς με Μόλντε;

Άρης: Ο Σταμπουλίδης εύχεται να γυρίσει το ματς με Μόλντε

Ο πρώην παίκτης του Άρη και νυν της Εξτρεμαδούρα, Χάρης Σταμπουλίδης μίλησε για τους «κιτρινόμαυρους», τον κόσμο αλλά και την πορεία της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο yellownews.gr:

Πως ένιωσες όταν έμαθες ότι ο Άρης ενδιαφέρεται για εσένα;

Όπως με το κάθε τι στη ζωή, εκτός από το να είσαι έτοιμος πάντα για ότιδηποτε σου παρουσιαστεί, όπως π.χ το ενδιαφέρον του Άρη για εμένα, είναι να έχεις και λίγη τύχη. Έτσι έγινε όταν ο κύριος Γιώργος Κικερίδης με είδε και με ήθελε στη πρώτη ομάδα της Βέροιας όταν ήμουν 16. Και έτσι επίσης έγινε όταν είδε τα πρόσφατα στιγμιότυπα μου ο κόουτς Ερέρα, με κάλεσε, με αξιολόγησε και εν τέλει υπέγραψα στην ομάδα. Φυσικά για να σε θέλει μια από τις καλύτερες και μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας δεν είναι μόνο μεγάλη τιμή αλλά ένα παραπάνω για μένα που έχω ρίζες Μακεδονικές. Αισθάνθηκα και τυχερός και τιμημένος.

Πως ήταν η πορεία σου στον Άρη και η συνεργασία σου με τους πρώην συμπαίκτες σου;

Η πορεία μου άρχισε πολύ καλά γιατί ενσωματώθηκα αμέσως στην αποστολή για την Ολλανδία όπου έπαιξα στα περισσότερα φιλικά τα οποία και κερδίσαμε όλα εκτός πλην μιας ισοπαλίας. Όσο για τους συμπαίκτες μου, έχω να πως πως δεν θα μπορούσα να εξελιχθώ και να φτάσω στο επίπεδο που είμαι τώρα χωρίς αυτούς.

Ποια είναι η γνώμη σου για τους πορπονητές; Τον κύριο Πάκο Ερέρα και τον κύριο Σάββα Παντελίδη;

Πρώτα πρέπει να ευχαριστήσω τον κόουτς Ερέρα που πίστεψε σε μένα και μου έκανε την μεγάλη τιμή να είναι ο πρώτος προπονητής για τον όποιον υπέγραψα το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο. Στην τελευταία μας προπόνηση πριν αρχίσει η σεζόν με σταμάτησε πριν μπούμε στα αποδυτήρια και μου είπε κάτι που κρατάω μέχρι τώρα σαν θετικό κίνητρο «Χάρη είσαι καλός παίκτης και θα σε κάνω καλύτερο. Μην στεναχωριέσαι, θα παίξεις μόλις σε ετοιμάσω και να συνεχίζεις να δουλεύεις το ίδιο σκληρά. Όλα τα αλλά θα σου έρθουν» Ο σεβασμός μου είναι πολύ μεγάλος.

Ο κόουτς Παντελιδης έκανε καλή δουλειά για να φτάσει η ομάδα στη Ευρώπη. Δεν είναι εύκολο να βρεις την κατάλληλη ισορροπία όταν έρχεσαι σε μια καινούργια ομάδα και προπαντός σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα όπως ειναi ο Άρης. Καινούργιους παίκτες, άλλες προσδοκίες, αναμενόμενες νίκες, πίεση από παντού κτλ. Αλλά τα κατάφερε και τον συγχαίρω για την επιτυχία της ομάδας φέτος.

Απλώς εγώ ήμουν ενας από αυτούς που δεν τους δώθηκαν οι συμμετοχές που πιστεύω αξίζαμε. Πάλι όμως, τον ευχαριστώ γιατί με έμαθε να εμπιστεύομαι τον εαυτό μου ακόμη περισσότερο και εάν αξίζω, μόνο ο χρόνος θα το αποδείξει.

Ποια ήταν πιστεύεις η καλύτερη στιγμή της ομάδας την περσινή χρονιά;

Καλύτερες στιγμές ήταν αυτές που περάσαμε στη Ολλανδία , οι πρώτες 5 νίκες και φυσικά το τελευταίο μέρος της ομάδας αφού καταφέραμε το σκοπό μας, δηλαδή να βγούμε στη Ευρώπη. Το κλίμα της ομάδας ήταν πολύ δυνατό. Περάσαμε όσα περάσαμε και τελικά καταφέραμε να βγούμε στην Ευρώπη, αυτό θα πει «ομάδα».

Πως βλέπεις την εξέλιξη του Άρη στο ελληνικό πρωτάθλημα;

Πιστεύω ότι η καλή αρχή είναι κάτι που φέρνει επιτυχίες και ανεβάζουμε μόνοι μας τον πήχη. Έτσι με την εμπειρία στην Ευρώπη η ομάδα θα είναι πιο έτοιμη για την Super League 1. Η υπεροχή έρχεται από την συνεχή και θετική σκέψη για βελτίωση.

Ποια ήταν η δική σου καλύτερη στιγμή; Κρατάς τα καλά από τον Άρη;

Η καλύτερη στιγμή για εμένα στον Άρη ήταν η καθημερινή ευκαιρία να δείξω την αξία μου και να δουλεύω, να βελτιώνομαι στο γήπεδο και σωματικά αλλά και σαν άνθρωπος. Όπως εμείς βάζουμε το σώμα μας μπροστά για την φανέλα του Άρη, έτσι και οι φίλαθλοι βάζουν την ψυχή τους. Η πιο σημαντική στιγμή για εμένα, ήταν όταν συνειδητοποίησα το παραπάνω.

Πιστεύεις πως η παρουσία του κόσμου ήταν σημαντική;

Η παρουσία του κόσμου όχι μόνο σημαντική ήταν και είναι, αλλά επιπλέον είναι μια εμψύχωση ενέργειας και τιμής που εκπέμπει στον κάθε παίχτη όταν βγαίνεις στο Βικελιδης. Ανατριχιάζεις από την θετική αύρα του κόσμου. Προσωπικά είχα και έχω πολύ καλες σχέσεις με τους φιλάθλους του Άρη που πάντα μου έδιναν και έδειχναν την υποστήριξη τους και πάντα θα τους σέβομαι όπου και να πάω.

Ποια είναι τα σχέδια σου; Υπέγραψες στην Εξτρεμαδούρα.

Ναι και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Θέλω να παίξω σε μία ομάδα που το προπονητικό τιμ θα με ξανασεβαστεί. Να αποδείξω τι μπορώ να προσφέρω στην νέα μου ομάδα.

Θέλουμε το δικό σου μήνυμα για το μέλλον του Άρη:

Εύχομαι ο τι καλύτερο στα παιδιά. Να είναι γεροί, με υγεία και να ζήσουν μεγάλες επιτυχίες φέτος. Μετά από χρόνια εκτός Ευρώπης, ελπίζω η ομάδα να μπορέσει και να γυρίσει το 3-0 και να περάσουν στους ομίλους. Πάντα θα έχω τον Άρη και τον κόσμο του στην καρδιά μου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags