Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Μήνυμα" Μαρτίνς σε Κούτρη - Θα φύγει με 5 εκατομμύρια;
| 2019-08-11 23:16:00

"Μήνυμα" Μαρτίνς σε Έλληνα άσο - "Δεν σε υπολογίζω" - Φήμες για πρόταση - Φέρνει 5 "χαρτιά";

του Παναγιώτη Νικολάου
"Μήνυμα" Μαρτίνς σε Έλληνα άσο - "Δεν σε υπολογίζω" - Φήμες για πρόταση - Φέρνει 5 "χαρτιά";

Γιατί "κόπηκε" από την αποστολή. Γυρίζει; Όλο το "καυτό" παρασκήνιο.

Πολύ κοντά στην πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League βρίσκεται ο Ολυμπιακός, που απέκλεισε την Πλζεν στον προηγούμενο γύρο και απέχει ένα 90λεπτο από το να πετύχει το ίδιο και κόντρα στην Μπασακσεχίρ, την οποία νίκησε με 1-0 στην Τουρκία.

Μετά το πέρας των τριών πρώτων ευρωπαϊκών αγώνων υπάρχουν βέβαια και κάποιες απορίες για ορισμένες επιλογές του Μαρτίνς, που μπορεί να σημαίνουν πολλά, μπορεί και τίποτα, για τη συνέχεια των Ερυθρόλευκων. Συγκεκριμένα, υπάρχουν πολλοί που υποστηρίζουν ότι η απουσία του Λεονάρντο Κούτρη από τις 18άδες και των τριών αναμετρήσεων μόνο τυχαία δεν ήταν.

Ο 24χρονος αριστερός μπακ έχει δει το όνομά του να εμπλέκεται σε πολλά μεταγραφικά σενάρια με ομάδες του εξωτερικού και γι' αυτό το λόγο έγιναν οι συνειρμοί και πολλοί συνέδεσαν το "κόψιμό" του από τους αγώνες με Πλζεν και Μπασακσεχίρ, με ενδεχόμενη πρόταση αγοράς του.



Παρόλα αυτά, κάτι τέτοιο δεν σημαίνει απόλυτα ότι ο διεθνής αμυντικός βρίσκεται προ της εξόδου από τον Ολυμπιακό, καθώς σε παρόμοια κατάσταση είχε βρεθεί και πέρυσι και τελικά απέκτησε σταδιακά φανέλα βασικού. Όπως θυμάστε, στο ξεκίνημα της περασμένης σεζόν ο Μαρτίνς έδειχνε να εμπιστεύεται τον Τσιμίκα για τη θέση του αριστερού μπακ, όμως στην πορεία έφερε τον Κούτρη σε αυτή τη θέση.

Εκτός από όλα τα παραπάνω δεν πρέπει να παραγνωρίζεται το γεγονός ότι τα χρήματα που ζητούν οι Ερυθρόλευκοι για τον παίκτη, που ξεπερνούν τα 5 εκατ. ευρώ, είναι αρκετά και μοιάζει πολύ δύσκολο να τα δώσει κάποια ομάδα αυτή τη στιγμή, ιδίως από την Τουρκία, απ' όπου προέκυψε ο νέος... ενδιαφερόμενος για τον Έλληνα άσο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τραβούν τα μαλλιά τους" στον Ολυμπιακό - Χαλάει το "χρυσό" deal - Χάνει πολλά εκατομμύρια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags