Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ιωάννης Κωστή: Οι λεπτομέρειες του deal - Ο άνθρωπος-κλειδί πίσω από τη μεταγραφή
| 2019-08-12 17:52:00

Δεν ήταν... φούμαρα - Deal Ολυμπιακού με γνωστό όνομα - Έχει βουίξει ο τόπος - "Πιπεράτο" παρασκήνιο

του Παναγιώτη Νικολάου
Δεν ήταν... φούμαρα - Deal Ολυμπιακού με γνωστό όνομα - Έχει βουίξει ο τόπος - "Πιπεράτο" παρασκήνιο

Πώς έκλεισε η συμφωνία και με ποιον; Φοβερά πράγματα!

Ολυμπιακός - Ιωάννης Κωστή: Τελικά, δεν ήταν… φούμαρα τα όσα γράφονται από χθες στην Κύπρο για τον Ιωάννη Κωστή, τον 19χρονο διεθνή Κύπριο αμυντικό χαφ, ο οποίος εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως από τον Ολυμπιακό (το όνομά του συνδέθηκε και με την ΑΕΚ), υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, με τους "ερυθρόλευκους" να καταβάλλουν στην ομάδα του, τη Νέα Σαλαμίνα ένα ποσό που θα προσεγγίσει τις 500.000 ευρώ, αφήνοντας τον Κωστή εκεί για τον επόμενο χρόνο (τουλάχιστον) ως δανεικό.

Από χθες λοιπόν, η ενημέρωση που είχαν οι Κύπριοι ήταν… κεραία! Μέχρι και την παρουσία του μάνατζερ του Κωστή, νωρίς σήμερα το πρωί, στα γραφεία του Ολυμπιακού προανήγγειλαν ουσιαστικά σε... live αναμετάδοση. Και εδώ βρίσκεται και το "πιπεράτο" της υπόθεσης. Μάνατζερ του Κωστή είναι ο Δημήτρης Μασιάς. Δεν λέει τίποτα το όνομα του στην Ελλάδα, ωστόσο μιλάμε για ποδοσφαιρική προσωπικότητα ιδιαίτερα γνωστή στη Μεγαλόνησο.

Κατ’ αρχάς, διετέλεσε επί χρόνια διαιτητής, παίρνοντας μάλιστα και το σήμα της ΟΥΕΦΑ. Φτάνοντας όμως τα 40 του χρόνια, αποφάσισε να εγκαταλείψει τον στίβο της διαιτησίας (έχοντας στο βιογραφικό του μερικές διαιτησίες σε ματς που έγραψαν… ιστορία στην Κύπρο), ασχολούμενος με διάφορα πόστα. Εχει δεχθεί, προ μηνών, κρούση από την Ανόρθωση να αναλάβει τεχνικός διευθυντής, τον περασμένο Μάιο το όνομα του ακούστηκε ως υποψήφιος να αναλάβει τη διοίκηση της Αγίας Νάπας, ενώ πλέον κυκλοφορεί δηλώνοντας εκπρόσωπος ποδοσφαιριστών!

Ολη του η δραστηριότητα απολαμβάνει ευρύτατης προβολής από τα κυπριακά media, εύλογο συνεπώς το ότι και το πρώτο του, πραγματικά, σημαντικό deal, με ένα από τα κορυφαία ταλέντα του κυπριακού ποδοσφαίρου, έτυχε ακόμη περισσότερης και το σημαντικότερο ακριβέστατης πληροφόρησης από τα media της Μεγαλονήσου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή-έκπληξη ζήτησε ο Μαρτίνς - Βραζιλιάνος παικταράς με τρελά λεφτά μετά την πρόκριση!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags