Facebook Pixel ΑΕΚ - Βασίλης Μπάρκας: "Βόμβα" στο ΟΑΚΑ καλοκαιριάτικα - Τινάζουν την μπάνκα;
Ποδόσφαιρο
| 2019-08-13 12:48:00

"Βόμβα" στο ΟΑΚΑ καλοκαιριάτικα - Ψάχνονται στην ΑΕΚ με ομαδάρα - Τινάζουν την μπάνκα για Έλληνα;

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Βόμβα" στο ΟΑΚΑ καλοκαιριάτικα - Ψάχνονται στην ΑΕΚ με ομαδάρα - Τινάζουν την μπάνκα για Έλληνα;

Έρχεται και τρελαίνει κόσμο. Τι "ψήνεται"; Πανηγυρίζουν οι Ρουμάνοι!

Όσο να 'ναι, ιντριγκάρει. Κατακαλόκαιρο, σε "σκοτωμένο" παιχνίδι, χωρίς θεατές στις εξέδρες, με εμπλεκόμενες μια ελληνική και μια ρουμανική ομάδα, να διαβάζεις πως έρχεται για να το παρακολουθήσει scout της Μάντσεστερ Σίτι!

Μεταξύ άλλων φυσικά, αφού όπως διέρρευσε χθες, στο ΟΑΚΑ θα βρίσκονται απεσταλμένοι τόσο της Νόριτς όσο και της Ρέιντζερς. Για να προλάβουμε, η τελευταία, η δευτεραθλήτρια Σκωτίας είναι η μόνη από τις τρεις βρετανικές ομάδες που μπορεί να κάνει μεταγραφές, αφού ως γνωστόν, το παράθυρο για τις ομάδες της Πρέμιερσιπ έχει κλείσει από την περασμένη εβδομάδα, πριν την πρεμιέρα του εκεί πρωταθλήματος.

Οι Τζερς, μεταξύ άλλων, ψάχνουν και τερματοφύλακα -για να συνδέσουμε λίγο και τη φημολογία των ημερών περί αυξημένου ενδιαφέροντος για τον Μπάρκα- είναι όμως απίθανο αφενός να μπορέσουν να φτάσουν τις απαιτήσεις της ΑΕΚ (10 εκατ. ευρώ, ακόμη και τα 7-8 που θα έκαναν τη διοίκηση της Ένωσης να το σκεφτεί, δεν προσεγγίζονται εύκολα) και αφετέρου ακόμη και αν όντως ο Έλληνας τερματοφύλακας είναι στα ραντάρ τους, τότε επίσης είναι απίθανο να μπορέσουν να τον "συγκινήσουν".

Το δεδομένο είναι πως ο Βασίλης Μπάρκας αποτελεί αντικείμενο scouting, που όπως έχουμε καταγράψει, για όσους δεν τον ήξεραν (ή έστω γι' αυτούς που τον ήξεραν, αλλά είχαν "παγώσει" το ενδιαφέρον τους), τώρα ξεκινάει.

Πάντως, όπως προκύπτει από τα ρουμανικά media, ο κύριος λόγος της παρουσίες των scouts των βρετανικών ομάδων έχει να κάνει με ποδοσφαιριστές της Κραϊόβα, η οποία διαθέτει μερικούς πιτσιρικάδες που πάντα απασχολούν ευρωπαϊκές ομάδες.

Τέτοιοι είναι ο 16χρονος εξτρέμ Μπαϊαράμ, ο 20χρονος χαφ Μπόρτα, ο 22χρονος επιτελικός μέσος Τσικαλντάου, ο 18χρονος φορ Μάρκοβιτς, ποδοσφαιριστές που λόγω και του σκορ του πρώτου αγώνα, αναμένεται να πάρουν (αν όχι όλοι, κάποιοι εξ αυτών), χρόνο συμμετοχής στο μεθαυριανό ματς του ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτο: Πόσα διαρκείας έχουν πάρει μέχρι τώρα οι ΑΕΚτζήδες στο ποδόσφαιρο - Είναι τρελοί;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags