Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκες φωτιά από Φερέιρα: "Σκάνδαλο αν περνούσε ο ΠΑΟΚ - Εμείς ελέγξαμε όσα μπορούσαμε!"
| 2019-08-14 00:05:00

Ατάκες φωτιά από Φερέιρα: "Σκάνδαλο αν περνούσε ο ΠΑΟΚ - Εμείς ελέγξαμε όσα μπορούσαμε!"

Sportdog Team
Ατάκες φωτιά από Φερέιρα: "Σκάνδαλο αν περνούσε ο ΠΑΟΚ - Εμείς ελέγξαμε όσα μπορούσαμε!"

Αιχμές για την διαιτησία από τον προπονητή του Δικεφάλου.

ΠΑΟΚ: Ο Άμπελ Φερέιρα μίλησε μετά τον τέλος του αγώνα με τον Άγιαξ και αναφέρθηκε στους παράγοντες που έκριναν το παιχνίδι, αφήνοντας αιχμές για την διαιτησία.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε περήφανος από την προσπάθεια των παικτών του και τόνισε πως αν ο ΠΑΟΚ περνούσε τότε θα μιλούσαμε για σκάνδαλο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην πρώτη του τοποθέτηση μετά τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ:

"Η πραγματικότητα είναι ότι ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από το Champiosn League ήταν ένα παιχνίδι με έντονα συναισθήματα. Η αλήθεια είναι ότι εμείς προετοιμαστήκαμε αρκετά καλά για να αντιμετωπίσουμε τον Άγιαξ και τις δυσκολίες που θα μας έβαζε. Αλλά δεν μπορούσαμε να προετοιμαστούμε για τις υπόλοιπες δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε σήμερα". 

Για το αν επηρέασε ο διαιτητής την έκβαση του παιχνιδιού:

"Δεν θέλω να χάσω τον χρόνο μου σχολιάζοντας τον διαιτητή. Εμείς κάναμε πολύ καλό παιχνίδι εγώ είμαι περήφανος για την προσπάθεια των παιδιών. Ακολουθήσαμε την στρατηγική που απαιτούσε το παιχνίδι, δείξαμε θάρρος και καταφέραμε να σκοράρουμε δύο τέρματα απέναντι στον Άγιαξ". 

Αν θα ήταν υπέρβαση για τον ΠΑΟΚ να περάσει στην επόμενη φάση:

"Νομίζω ότι θα ήταν σκάνδαλο αν ο ΠΑΟΚ περνούσε στην επόμενη φάση κάτι τέτοιο κατάλαβα μετά από αυτό το παιχνίδι. Εμείς ελέγξαμε τους παράγοντες που μπορούσαμε, υπήρξαν κι άλλοι που δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε όμως κι έπαιξαν σημαντικό ρόλο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags