Facebook Pixel Sportdog.gr | "Ρουκέτες" Μπίσεσβαρ: "Στην Ελλάδα είμαστε κορυφαία ομάδα - Δόθηκαν εύκολα γκολ στον Άγιαξ"
| 2019-08-14 00:12:00

"Ρουκέτες" Μπίσεσβαρ: "Στην Ελλάδα είμαστε κορυφαία ομάδα - Δόθηκαν εύκολα γκολ στον Άγιαξ"

Sportdog Team
"Ρουκέτες" Μπίσεσβαρ: "Στην Ελλάδα είμαστε κορυφαία ομάδα - Δόθηκαν εύκολα γκολ στον Άγιαξ"

Όλα όσα δήλωσε ο σκόρερ του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: Ότι αδικήθηκαν από την διαιτησία είπε ο Ντιέργκο Μπίσεσβαρ σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Άγιαξ.

Ο Ολλανδός παίκτης του Δικεφάλου τόνισε πως ο διαιτητής δεν ήταν στο επίπεδο που θα έπρεπε και πως ο Δικέφαλος είναι η κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα και απέδειξαν ποιοι είναι.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Cosmote TV:

"Ξεκινήσαμε πολύ καλά, πιέσαμε τον Άγιαξ κι δεν ήξερε πως να αντιδράσει. Πετύχαμε το γκολ, μετά ήρθαν δυο πέναλτι που το πρώτο δεν ξέρω αν είναι. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άγιαξ βγήκε μπροστά, εμείς μείναμε πίσω να αμυνθούμε. Έπαιξε σημαντικό ρόλο και ο διαιτητής, είμαι υπερήφανος για την προσπάθειά μας, αλλά δεν καταφέραμε να προκριθούμε που ήταν ο στόχος μας.

Ήρθαμε σε αυτό το γήπεδο, κόντρα σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, πετύχαμε ωραία γκολ, παίξαμε σε κορυφαίο επίπεδο. Ο διαιτητής δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι' αυτό.

Δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε, στην Ελλάδα είμαστε κορυφαία ομάδα, αποδείξαμε ποιοι είμαστε. Ο διαιτητής έδωσε εύκολα γκολ στον Άγιαξ, στο τέλος αυτός πήρε την πρόκριση, αλλά θα μπορούσαμε να περάσουμε. Πάντα κάτι γίνεται στην Ευρώπη, εμείς όμως θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα ένα χρόνο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags