Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερές ατάκες Μαρτίνς για τους παίκτες του - Ποιον αποθέωσε
Ποδόσφαιρο
| 2019-08-14 01:02:00

Τρομερές ατάκες Μαρτίνς για τους παίκτες του - Ποιον αποθέωσε

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες Μαρτίνς για τους παίκτες του - Ποιον αποθέωσε

"Θέλουμε να γράψουμε ιστορία".

Ολυμπιακός - Μπασακσεχίρ: Ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του και τον τρόπο που αγωνίστηκαν ώστε να έρθει η πρόκριση επί της τουρκικής ομάδας εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού παραδέχθηκε ότι ο Ζοσέ Σα ήταν από τους κορυφαίους παίκτες των Πειραιωτών, όμως εξήρε την ομαδική προσπάθεια των Ερυθρολεύκων και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, που στοχεύει μόνο στην πρόκριση στους ομίλους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

-Ποια στοιχεία είχε ο Ολυμπιακός και οδήγησαν την ομάδα σας στην πρόκριση; Ο αντίπαλος προπονητής στάθηκε στην απόδοση του Σα.

"Ναι, ο Σα ήταν από τους σημαντικότερους παίκτες. Ήμασταν όμως συνολικά ανώτεροι και στα δύο παιχνίδια. Σε γενικές γραμμές κάναμε έξυπνο παιχνίδι, απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο. Είναι διεκδικητής τίτλου στην Τουρκία. Διαχειριστήκαμε τις στιγμές του παιχνιδιού, ακόμα και όταν ο αντίπαλος έκανε ευκαιρίες. Περάσαμε δίκαια στην επόμενη φάση".

- Σε τέσσερα επίσημα ματς ο Ολυμπιακός κατέβηκε με την ίδια ενδεκάδα, οι αλλαγές είναι σχεδόν ίδιες. Ο αντίπαλος ενώ το γνωρίζει, δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει. Πώς το εξηγείτε;

"Πραγματικά αυτά τα παιχνίδια τα θεωρούμε τελικούς. Τους παίζεις για να τους κερδίσεις. Είναι σημαντικό να πάμε στους ομίλους. Κάνουμε τα πάντα για τη νίκη. Το γεγονός ότι τα νικήσαμε έτσι, είναι και συμπτώσεις. Στο μέλλον θα αλλάξουμε τακτική και στρατηγική, θα δούμε αλλαγές σε πρόσωπα και σχέδια. Δουλεύουμε απέναντι σε σημαντικούς αντιπάλους. Ξεκινήσαμε και σήμερα πολύ δυνατά στα πρώτα 15 λεπτά, ελέγξαμε το παιχνίδι και αυτό καθορίζει την εξέλιξη του παιχνιδιού".

- Η Μπασακσεχίρ έχει το διπλάσιο μπάτζετ. Τι διευκόλυνε την πρόκριση του Ολυμπιακού; Αν ο Ρομπίνιο είχε βάλει το γκολ, θα άλλαζαν τα δεδομένα για την πρόκριση;

"Είναι στιγμές στο ποδόσφαιρο που κάποιες φάσεις όντως μπορούν να επηρεάσουν. Πορευόμαστε όμως με αυτό που συνέβη. Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, έχει όνειρα και φιλοδοξίες να μπει στους ομίλους. Είμαστε πολύ μεγάλος σύλλογος που θέλει να γράψει ιστορία. Το αποτέλεσμα δεν είναι τυχαίο, έχουν προηγηθεί θυσίες. Η ομάδα αποτελείται από παίκτες που το θέλουν πολύ. Δίνουν τα πάντα και το αποδεικνύουν σε κάθε αγώνα. Ο αντίπαλος ήταν δυνατή ομάδα, μας δυσκόλεψε. Έχει ακριβότερους παίκτες, ίσως καλύτερους, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζουν οι πιο ακριβές ομάδες".

- Τι είπατε στους παίκτες πριν από το ματς αλλά και στα αποδυτήρια μετά τη λήξη;

"Βρισκόμαστε σε μια φάση που τα παιχνίδια είναι δύσκολα, αλλά είμαστε καλά σωματικά και ψυχικά. τα πράγματα πάνε στον αυτόματο πιλότο πριν από τα ματς. Είδατε τι συνέβη με την Πόρτο, που δεν διαχειρίστηκε σωστά το σκορ του πρώτου αγώνα. Κάθε ομάδα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη. Θέλουμε να είμαστε πνευματικά δυνατοί. Τους είπα να κάνουν αυτό που πρέπει. Ίσως να μην κάναμε το καλύτερο παιχνίδι επιθετικά. Στο τέλος αγκάλιασα τους παίκτες γιατί το άξιζαν".

- Θεωρείτε ότι δικαιωθήκατε όταν λέγατε πόσο ισχυρή ομάδα είναι η Μπασακσεχίρ; Συμφωνείτε ότι ο Ολυμπιακός αποκτά μέταλλο;

"Αυτά τα παιχνίδια χαρίζουν μέταλλο. Είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που ξεκίνησε από πέρυσι. Είμαστε ομάδα που αποδεικνύει ότι δουλεύει. Κάνει πράξη αυτά που δουλεύει από πέρυσι. Δεύτερη χρονιά που δουλεύει με τον ίδιο προπονητή, είναι ένα σύνολο που αποδίδει. Θέλουμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags