Facebook Pixel Sportdog.gr | Κορυφαία ατάκα από γνωστό ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ: "Δεν το περίμενα ποτέ - Ο διαιτητής έπαιξε..."!
| 2019-08-14 11:52:00

Κορυφαία ατάκα από γνωστό ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ: "Δεν το περίμενα ποτέ - Ο διαιτητής έπαιξε..."!

Sportdog Team
Κορυφαία ατάκα από γνωστό ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ: "Δεν το περίμενα ποτέ - Ο διαιτητής έπαιξε..."!

Τι σχολίασε για την παρουσία του διαιτητή...

Την εικόνα του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Άγιαξ και τη διαιτησία σχολίασε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, τονίζοντας την απογοήτευση που υπάρχει από τον αποκλεισμό.

«Δεν περίμενα με τίποτα ότι θα βλέπαμε το απόλυτο 100-0 από τον διαιτητή. Δεν είναι τα πέναλτι το θέμα. Η φάση του ‘94 και ο φόβος του να σφυρίξει τη λήξη του ματς τα λέει όλα. Υπάρχει η αίσθηση ότι δεν έγιναν τυχαία. Είναι πολύ άσχημο στο ποδόσφαιρο να μην παίρνεις κάτι που αξίζεις», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Για τον Μπίσεσβαρ μετρούσε μόνο η ψυχή στο τέλος, δεν είχε δυνάμεις. Ενθουσιάστηκα κι εγώ με τον Ζαμπά αλλά η συνολική του εικόνα είναι περίεργη. Είναι απείθαρχος μεσοεπιθετικά. Το τουπέ που έχει χρειάζεται προσοχή. Τον Πασχαλάκη τον περιμέναμε, στα μεγάλα παιχνίδια είναι πάντα καλά».

Όσο για το κλίμα που επικρατεί μετά τον αποκλεισμό, είπε: «Είναι περήφανοι όλοι, αλλά στο τέλος μένει μόνο ο αποκλεισμός. Η επιβεβαίωση έχει έρθει δεκάδες φορές σε αυτή την ομάδα. Και μην ξεχνάμε ότι παίζει χωρίς τον Βιεϊρίνια και τον Μαουρίσιο».

Ακούστε το σχόλιο του Δημήτρη Τσορμπατζόγλου:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags