Facebook Pixel ΑΕΚ: Σαρωτικός Μελισσανίδης - Φοβερό διπλό "μπαμ" - Τινάζει την μπάνκα
| 2019-08-14 14:12:00

Σαρωτικός Μελισσανίδης - Φοβερό διπλό "μπαμ" - Τινάζει την μπάνκα - Κερασάκι στην τούρτα ο...

του Γιώργου Θεοδωράκη
Σαρωτικός Μελισσανίδης - Φοβερό διπλό "μπαμ" - Τινάζει την μπάνκα - Κερασάκι στην τούρτα ο...

Περιμένει 8 "χαρτιά" και τα... σπρώχνει. Το αφεντικό τρελάθηκε!

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως είναι η προσπάθεια της ΑΕΚ να κλείσει τους δύο κεντρικούς αμυντικούς που τις τελευταίες μέρες μονοπωλούν το ρεπορτάζ της, κλείνοντας έτσι (πιθανότατα) και το ρόστερ της για τη φετινή περίοδο

Όπως αναφέρονται σε σημερινά ρεπορτάζ, η Ένωση έχει φέρει στα μέτρα της και τον Αμπνουλαγέ Μπα και τον Ρούμπεν Γκάμπριελσεν. Μάλιστα, αμφότεροι, φέρονται να έχουν συμφωνήσει με τις προσφορές που τους έχουν κατατεθεί, εκδηλώνοντας επιθυμία να ενταχθούν στην ΑΕΚ.

Για τον Σενεγαλέζο, εξαιτίας των μεγάλων απαιτήσεων της Ράγιο για την παραχώρηση του (ζητάει τουλάχιστον 2 εκατ. ευρώ), "παίζει" σοβαρά και το ενδεχόμενο του δανεισμού του, με την Ένωση να καλύπτει το συμβόλαιό του (περίπου 450.000 ευρώ "καθαρά") και να τοποθετείται εφικτή option αγοράς για τον επόμενο χρόνο.

Αυτό το "εφικτή" είναι το ερωτηματικό εδώ, όπως φυσικά και το ποσό που προβλέπεται για τις απολαβές του Σενεγαλέζου, αφού αν όντως δοθούν αυτά τα χρήματα, τότε θα γίνει ο πλέον ακριβοπληρωμένος αμυντικός του ρόστερ της Ένωσης.

Όσο για τον Νορβηγό. Όπως αναφέρεται, ο ίδιος επιθυμεί να ενταχθεί άμεσα στην ΑΕΚ και να μην περιμένει τον Ιανουάριο, οπότε και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τη Μόλντε, προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να εξασφαλίσει πως η ομάδα του (στην οποία είναι και αρχηγός) θα πάρει κάποια χρήματα για την αποδέσμευσή του.

Αυτά δεν (μπορεί να) είναι σημαντικά ή έστω απαγορευτικά για την ελληνική ομάδα, το ερωτηματικό ωστόσο στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι πώς η Ένωση θα διαχειριστεί το μπάτζετ της και αν αυτό προβλέπει όχι μία (όπως βάσει χρημάτων φαίνεται πως είναι ο Μπα), αλλά δύο υπερβάσεις στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Ίσως λοιπόν, ο Γκάμπριελσεν να είναι το κερασάκι στην τούρτα σε περίπτωση που οι Κιτρινόμαυροι καταφέρουν να τσεκάρουν το εισιτήριό τους για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, εξασφαλίζοντας έτσι ένα ποσό που θα ξεπερνάει τα 8 εκατ. ευρώ και θα της επιτρέψει να κάνει το κάτι τις παραπάνω στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags