Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Άγριο "ξύλο" με Ολυμπιακό - "Σφήνα" για παικταρά - Έκανε πίσω ο ΠΑΟΚ - "Κάψα" από Μαρτίνς!
| 2019-08-14 21:00:00

Άγριο "ξύλο" με Ολυμπιακό - "Σφήνα" για παικταρά - Έκανε πίσω ο ΠΑΟΚ - "Κάψα" από Μαρτίνς!

του Παναγιώτη Νικολάου
Άγριο "ξύλο" με Ολυμπιακό - "Σφήνα" για παικταρά - Έκανε πίσω ο ΠΑΟΚ - "Κάψα" από Μαρτίνς!

Χοντρός τζόγος, όλα ανοιχτά. Ποιος δίνει τα πιο πολλά;

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Και να λοιπόν που προέκυψε «μάχη» Ολυμπιακού – Αρη για τον Ματέο Γκαρσία. Ποιος να το έλεγε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα κονταρίζονταν με τους Θεσσαλονικείς για τον Αργεντινό εξτρέμ. Αν πιστέψουμε όμως τα όσα προέρχονται από τα Κανάρια, τότε και οι δύο ομάδες έχουν καταθέσει προτάσεις για τον 22χρονο άσο και πλέον περιμένουν τις αποφάσεις της (κάθε άλλο παρά συνεπούς) διοίκησης της Λας Πάλμας.

Οι πληροφορίες θέλουν την πρόταση του Ολυμπιακού να είναι λίγο μικρότερη από τα 2 εκατ. ευρώ, πρόταση που έχει να κάνει με την αγορά του 100% των δικαιωμάτων του Γκαρσία. Από την άλλη οι «κίτρινοι», προσφέρουν ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ (σε διάφορες δόσεις…), επιτρέποντας όμως στη Λας Πάλμας να κρατήσει ένα σημαντικό ποσοστό (άλλοι λένε για 20% άλλοι για 30%) των δικαιωμάτων του Αργεντινού.

Όπως και να έχει, καμία εξ αυτών των προτάσεων δεν φτάνει τα 3 εκατ. ευρώ που προ ημερών είχε θέσει ως μίνιμουμ αποδεκτή αξίωση ο πρόεδρος του ισπανικού συλλόγου, Μιγκέλ Ανχελ Ραμίρεθ. Σίγουρα πάντως, η φερεγγυότητα του αναφορικά με τα όσα κατά καιρούς έχει δηλώσει (υπενθυμίζουμε πως στις αρχές καλοκαιριού είχε προαναγγείλει την άμεση πώληση του Γκαρσία, ο οποίος τέλη Αυγούστου πλέον, είναι ακόμη στο δυναμικό της ομάδας) είναι τουλάχιστον αμφισβητούμενη, ωστόσο σε κάθε περίπτωση μοιάζει να υπάρχει απόσταση από τα «θέλω» της Λας Πάλμας και τις προτάσεις των ελληνικών ομάδων.

Παράλληλα, από την Ισπανία ισχυρίζονται πως δεν είναι μόνο οι ελληνικές ομάδες που έχουν καταθέσει πρόταση για τον Γκαρσία, πληροφόρηση που πάντως επίσης αμφισβητείται, αφού σύμφωνα με πληροφορίες και του sportdog, το πιο προχωρημένο – τη δεδομένη στιγμή – ενδιαφέρον προέρχεται από Ολυμπιακό και Αρη. Όλα τα υπόλοιπα που κατά καιρούς έχουν αναφερθεί, τελείως φιλολογικά (πέραν φυσικά της καλύτερης πρότασης που έφτασε στα Κανάρια κατά τη διάρκεια του καλοκαιρού, ύψους +2,5 εκατ. ευρώ, από τον ΠΑΟΚ,  που τότε απορρίφθηκε, χωρίς πλέον ο «δικέφαλος» να ασχολείται με τον Αργεντινό).


Πόσο μάλλον αν αναλογιστεί κανείς και την άποψη του ίδιου του Γκαρσία, ο οποίος πολιορκείται καθημερινά, καθ’  όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, τόσο από ανθρώπους του Αρη (όπου πραγματικά, στάζει μέλι για τα όσα έζησε εκεί πέρυσι…) όσο και από αυτούς του Ολυμπιακού, έχοντας μάλιστα πληροφορηθεί – από πρώτο χέρι – πως αποτελεί βασική προτεραιότητα και επιθυμία του ίδιου του Πέδρο Μαρτίνς.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις μετά την πρόκριση - Τέλος ξένος άσος από τον Ολυμπιακό - "Άφωνοι" στου Ρέντη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags