Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποχαιρέτησε την Ευρώπη ο Ατρόμητος - Ήττα στο Περιστέρι και... τώρα Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2019-08-14 20:58:00

Αποχαιρέτησε την Ευρώπη ο Ατρόμητος - Ήττα στο Περιστέρι και... τώρα Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αποχαιρέτησε την Ευρώπη ο Ατρόμητος - Ήττα στο Περιστέρι και... τώρα Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήττα με 0-2 από την Λέγκια Βαρσοβίας. 

Ο Ατρόμητος υποδέχτηκε την Λέγκια Βαρσοβίας στο Περιστέρι στο πλαίσιο του δεύτερου αγώνα για τον γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League και γνώρισε την ήττα με 2-0.

Οι γηπεδούχοι παρά το 0-0 του πρώτο αγώνα δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν καλές φάσεις στον αγώνα και να πετύχουν κάποιο τέρμα και αποκλείστηκαν έτσι από την ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να πατάνε καλύτερα στο γήπεδο και να βρίσκουν εύκολα σουτ, πετυχαίνοντας και 2 γκολ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου μπήκαν νωθρά στο πρώτο μέρος και έδωσαν χώρους στην Λέγκι Βαρσοβίας, τους οποίους εκμεταλλεύτηκε δημιουργώντας αρκετές φάσεις με τον Μέγερι να επεμβαίνει σωτήρια και να κρατάει το μηδέν.

Στο 7’ σταμάτησε την προσπάθεια του Λουκίνιας, όμως λίγο αργότερα στο 17’ ήρθε η στιγμή για τον Ατρόμητο με τον Ρόσα να παίρνει το σουτ από πλάγια θέση και την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του γκολκίπερ της Λέγκια.

Παρότι οι γηπεδούχοι έδειχνα να βρίσκονται κοντά στο γκολ η Λέγκια ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ του αγώνα στο 29’ με τον Στολάρσκι, που με συρτό σουτ νίκησε τον Μέγερι, μετά από μια όμορφη ενέργεια του Καφού και έγραψε το 0-1.

Λίγα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι απείλησαν εκ νέου με τον Κουλένοβιτς να σουτάρει άουτ, από πολύ καλή θέση.

Στο 40’ ο Ατρόμητος έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει με τον Μανούσο. Ο Ρόσα έβγαλε για τον Έλληνα επιθετικό με την μπάλα όμως να κοντράρει και να καταλήγει σε κόρνερ.

Οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου είχαν ακόμα μία ευκαιρία λίγο πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου στο 45’. Ο Βέλλιος γύρισε στο Μανούσο που βρισκόταν σε κενή εστία, με τους αμυντικούς της Λέγκια να κόβουν έγκαιρα και να διώχνουν σε κόρνερ.

Με την έναρξη το δευτέρου ημιχρόνου η Λέγκια μπήκε δυνατά και έφτασε γρήγορα σε δεύτερο γκολ με τον Βέσοβιτς να πετυχαίνει ένα πολύ όμορφο τέρμα, μετά από σέντρα του Κβίλια.

Οι Περιστεριώτες προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση, με τον Ρόσα στο 66’, τον Ούμπιντες στο 74’ και στο 4' των καθυστερήσεων με τον Ρισβάνη χωρίς όμως να καταφέρουν να πετύχουν κάποιο γκολ.

Η ενδεκάδα του Ατρόμητου:

Μέγερι – Νάτσος, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης – Καχίλα, Μάντσον, Χαρίσης – Ρόσα, Βέλλιος, Μανούσος.

Η ενδεκάδα της Λέγκια Βαρσοβίας:

Μαγέσκι – Στολάρσκι, Λέφτσουκ, Γεντρέιτσικ, Ρότσα – Μαρτίνς, Καφού, Άντολιτς – Βέτσοβιτς, Κουλένοβιτς, Λουκίνιας.

Το 1-0 των φιλοξενούμενων:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το 2-0 των φιλοξενούμενων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags