Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Νίκος Νταμπίζας: Τρελή ανατροπή - "Σκίζει" το πλάνο ο Νταμπίζας - "Καθαρίζει" τους μικρούς - Τριπλό "χτύπημα"
| 2019-08-14 22:46:00

Τρελή ανατροπή - "Σκίζει" το πλάνο ο Νταμπίζας - "Καθαρίζει" τους μικρούς - Τριπλό "χτύπημα"

του Νίκου Στεργίου
Τρελή ανατροπή - "Σκίζει" το πλάνο ο Νταμπίζας - "Καθαρίζει" τους μικρούς - Τριπλό "χτύπημα"

Αλλαγή σχεδίου στον ΠΑΟ. Γι' αυτό φεύγουν. Απόφαση-φωτιά!

Παναθηναϊκός - Νίκος Νταμπίζας: Δεν θέλει… θεογνωσία. Στον sportdog το λέμε και το γράφουμε καιρό. Από τότε που επιμείναμε πως ό,τι και να γίνονταν μετά τις προσθήκες των Μολό, Κολοβού (παρότι, επαναλαμβάνουμε, ο Δώνης πρώτιστα βλέπει τον Ελληνα διεθνή για το κέντρο και όχι για τα άκρα…) ο Παναθηναϊκός θα αποκτούσε έναν ακόμη εξτρέμ. Και επιβεβαιωθήκαμε με την χτεσινή συμφωνία με τον Ούφε Μπεκ.

Προσθήκη που πλέον επικυρώνει αυτό που αρκετές εβδομάδες «ψιθυρίζονταν». Πως δηλαδή, η θέση του Τάσου Χατζηγιοβάννη στο ρόστερ των «πρασίνων», τουλάχιστον σε επίπεδο αρχικής ενδεκάδας, μόνο εξασφαλισμένη δεν είναι. Κάποιοι μπορεί να το θεωρήσουν και ως μοχλό πίεσης προς τον Ελληνα άσο και τους εκπροσώπους του, προκειμένου να φέρουν πρόταση που θα ικανοποιεί τις απαιτήσεις του συλλόγου.

Μπορεί και να είναι έτσι, παρότι δεν φαίνεται να υπάρχει λογική σε μια τέτοια προσέγγιση, αν αναλογιστεί κανείς πως ο «Χάτζη» θα είναι ελεύθερος να υπογράψει όπου επιθυμεί – και συνεπώς να μην προσφέρει ούτε ευρώ στα ταμεία του συλλόγου – την Πρωτοχρονιά.

Όπως και να ‘χει, φαίνεται πλέον ξεκάθαρα με τις φετινές επιλογές ως τώρα στο παζάρι, πως το περυσινό πλάνο τριετίας, όπως παρουσιάστηκε, πλέον δεν υφίσταται, δεν ισχύει, δεν έχει καμία βάση. Τρανή απόδειξη το τι ακριβώς συμβαίνει στους εξτρέμ. Εκεί όπου ο σύλλογος επιλέγει να βγάλει από το κάδρο τρεις ποδοσφαιριστές που φάνηκε να αναδεικνύονται πέρυσι: τον Χατζηγιοβάννη, ο οποίος ως γνωστόν τελεί υπό παραχώρηση, τον Καμπετσή, ο οποίος παραχωρείται δανεικός όπως και ο τρίτος της παρέας, ο Εμμανουηλίδης. 

Επιλέγοντας στις θέσεις αυτών, παίκτες-λαχεία. Τον μαστιζόμενο από αλλεπάλληλους τραυματισμούς Μπεκ, τον γυρολόγο Μολό και τον ανεβασμένο λόγω της παρουσίας του στην Εθνική, αλλά – κακά τα ψέματα – προερχόμενο από το κυπριακό πρωτάθλημα και τη χειρότερη Ομόνοια των τελευταίων χρόνων (χωρίς καν να είναι βασικός μάλιστα), Κολοβό.

Σαφώς η πρόθεση των ιθυνόντων του Παναθηναϊκού είναι να προσθέσουν εμπειρία στο ρόστερ και αυτό, παρά τα αγωνιστικά ερωτηματικά που συνοδεύουν τους νεοαποκτηθέντες, υφίσταται με τις εν λόγω αφίξεις, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πλέον πως αν δεν εγκαταλείπεται,  τουλάχιστον μπαίνει σαφώς σε δεύτερη μοίρα ή έστω σε διαφορετική ιεράρχηση, η λογική της προώθησης και της αξιοποίησης των προερχόμενων από τις ακαδημίες ποδοσφαιριστών.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρεσιτάλ Νταμπίζα - Υπογράφει και με αυτόν - Κορυφαίος διεθνής Έλληνας - Θα πωρωθούν οι οπαδοί!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags