Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Αντονί Μουνιέ: Συνεχίζει να πουλάει τρέλα! Και γιατί να μην το κάνει άλλωστε;
| 2019-08-15 09:55:00

Πουλάει τρέλα top όνομα - "Κάθεται" στη συμβολαιάρα - Φορτωμένος ο Νταμπίζας - "Πεταμένα" λεφτά...

του Νίκου Στεργίου
Πουλάει τρέλα top όνομα - "Κάθεται" στη συμβολαιάρα - Φορτωμένος ο Νταμπίζας - "Πεταμένα" λεφτά...

Απιθανα πράγματα με ξένο άσο, τρολάρει ασταμάτητα. Τους χαιρέτησε;

Παναθηναϊκός - Αντονί Μουνιέ: Συνεχίζει να πουλάει τρέλα! Και γιατί να μην το κάνει άλλωστε; Δεν υπολογίζεται από τους Δώνη – Νταμπίζα, είναι εκτός πλάνων Παναθηναϊκού εδώ και μήνες, ο ίδιος το γνωρίζει, ωστόσο από την στιγμή που θεωρεί πως αδικείται, αρνείται να μπει σε οποιαδήποτε συζήτηση αναφορικά με συναινετική λύση του συμβολαίου του (όπως θα ήθελε δηλαδή η πλευρά των «πρασίνων»), χωρίς να αποζημιωθεί πλήρως για τον τελευταίο του χρόνο. 

Και δεν μιλάμε για απλή αποζημίωση, αλλά για ένα ποσό που προσεγγίζει τις 350.000 ευρώ, το μεγαλύτερο δηλαδή στον Παναθηναϊκό της ερχόμενης περιόδου. Και ο… κάτοχος του, είναι… παρκαρισμένος, σε μια αέναη διελκυστίνδα χωρίς αποτέλεσμα, ούτε για την πλευρά του ποδοσφαιριστή (που σε κάθε περίπτωση δεν δείχνει και να «καίγεται») ούτε φυσικά για την πλευρά του συλλόγου, που «δεσμεύει» ένα πολύ σημαντικό ποσό σε έναν ποδοσφαιριστή που δεν υπολογίζει και δεν μπορεί να βρει επαφή για συνεννόηση.

Και έτσι, μέσα σε αυτό το πλαίσιο, ο Γάλλος εξτρέμ κάνει τα… δικά του. Δεν είναι η πρώτη φορά που φρόντιζει μέσω των λογαριασμών του στα social media να περνάει τα μηνύματα του, το ίδιο έκανε και χτες το βράδυ, ποστάροντας στον λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία μέσα από το (εν κινήσει) αυτοκίνητο του, πηγαίνοντας προς το αεροδρόμιο.

Παράλληλα, συνόδευσε την ανάρτηση του με το κατάλληλο ηχητικό, δείγμα του πόσο γρήγορα προσαρμόστηκε στα ελληνικά λαϊκά ακούσματα, μαθαίνοντας απ’ έξω και ανακατωτά και τις χάρες της αθηναϊκής νύχτας: «To αντίο σου στη σκέψη μου καρφί, πάει τέλειωσε δεν θέλω επαφή», ο στίχος από τραγούδι του Πάνου Κιάμου που συνόδευσε την ανάρτηση του Αντονί Μουνιέ.

Τι θέλει να πει ο Γάλλος (ποιητής); Προαναγγέλλει κάτι; Οι επόμενες μέρες, έτσι κι αλλιώς δεν έχουν μείνει και πολλές ως το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, θα το δείξουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρεσιτάλ Νταμπίζα - Υπογράφει και με αυτόν - Κορυφαίος διεθνής Έλληνας - Θα πωρωθούν οι οπαδοί!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags