Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Φορ και διπλό "μπαμ" στην άμυνα - "Τελειώνουν" τρεις Έλληνες - Σκάνε εκπλήξεις!
| 2019-08-16 12:21:00

"Χαμός" στον ΠΑΟ - Φορ και διπλό "μπαμ" στην άμυνα - "Τελειώνουν" τρεις Έλληνες - Σκάνε εκπλήξεις!

του Νίκου Στεργίου
"Χαμός" στον ΠΑΟ - Φορ και διπλό "μπαμ" στην άμυνα - "Τελειώνουν" τρεις Έλληνες - Σκάνε εκπλήξεις!

Έρχεται Ελλάδα για υπογραφές; "Παρκαρισμένο" 1 εκατ. στο Κορωπί.

Παναθηναϊκός: Εμφανής η προσπάθεια που γίνεται στον Παναθηναϊκό να κλείσουν όσο το δυνατόν συντομότερα τα ανοιχτά μέτωπα και να αξιοποιήσει οι ιθύνοντες της ομάδας τις τελευταίες δύο εβδομάδες της μεταγραφικής περιόδου προκειμένου να γίνει η επιλογή του επιθετικού που θα πλαισιώσει τον Φεντερίκο Μακέντα.

Γνωστή -πλέον- σε κάθε της λεπτομέρεια η εξέλιξη της υπόθεσης του Τζακ Ρόντγουελ. Όπως διαρρέεται, ο Άγγλος έχει ρίξει τις απαιτήσεις του, εξουσιοδοτώντας τον μάνατζερ του να μπει σε διαδικασία τελικών διαπραγματεύσεων με τον Νίκο Νταμπίζα. Κάτι που ερμηνεύεται ως σαφή πρόθεση του Άγγλου μέσου για να συμφωνήσει και να αποδεχτεί την πρόταση του "τριφυλλιού".

Και παρότι οι "πράσινοι", τις προηγούμενες μέρες, τόνιζαν πως σε ενδεχόμενο deal με τον παίκτη δεν θα γίνονταν άλλη κίνηση για στόπερ, εν τούτοις, σημερινό δημοσίευμα της Live Sport, επαναφέρει στο προσκήνιο το όνομα του Βίτο Βόρμγκουρ, του Ολλανδού στόπερ (και αρχηγού) της Μπραν, με αφορμή τη νέα άρνηση του οποίου να επεκτείνει το συμβόλαιο του με το νορβηγικό σύλλογο, κάτι που έδωσε λαβή στα τοπικά media να κάνουν λόγο για… τροχιοδρόμηση του προς Αθήνα.

Κάτι τέτοιο δεν μοιάζει να επιβεβαιώνεται από τους "πράσινους", ωστόσο δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αποκλειστεί, ακόμη και αν γίνει η υπέρβαση με τον Τζακ Ρόντγουελ, αφού -κακά τα ψέματα- τα κουκιά (ποσοτικά) στην άμυνα δεν βγαίνουν για τον Παναθηναϊκό (Μαυρομάτης, Πούγγουρας, Κολοβέτσιος οι καθαρόαιμοι στόπερ της ομάδας).

Από εκεί και πέρα, είναι σαφές πως έστω και με τα... εύκολα, ο Νίκος Νταμπίζας προχωράει και στο μέτωπο των αποχωρήσεων. "Κλεισμένος" ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης στον Πανιώνιο, σειρά παίρνει και ο Αργύρης Καμπετσής (ο οποίος πάντως αρχικά είχε αρνηθεί την προοπτική δανεισμού στην πλατεία), ακολουθεί ο Νίκος Βέργος, ενώ δεν αποκλείονται -πάντα σε επίπεδο δανεισμών- ακόμη και εκπλήξεις, με παραχωρήσεις ποδοσφαιριστών που δεν έχουν δημοσιοποιηθεί τα ονόματά τους.

Και φυσικά, η συνέχεια θα αφορά τα... βαριά, την αποδέσμευση δηλαδή των Αντονί Μουνιέ, Βαγγέλη Οικονόμου, ποδοσφαιριστών που είναι "παρκαρισμένοι" στις προπονητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου, δεν υπολογίζονται, αλλά κοστίζουν -μεικτά- 1 εκατ. ευρώ στην ομάδα και συνεπώς, θα έπρεπε η λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα να αποτελεί το υπ' αριθμό ένα ζητούμενο των (ευρισκόμενων σε "σφιχτή" οικονομική πολιτική) "πράσινων".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Tρελός" Νταμπίζας! Ετοιμάζει μεγάλη επιστροφή στον Παναθηναϊκό - Διεθνής Έλληνας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags