Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Άκυρο" λόγω Ποντένσε - Θέλουν 6 εκατ. - Πωλείται ξένος άσος
| 2019-08-16 13:45:00

Έκανε πρόταση ο Ολυμπιακός - "Άκυρο" λόγω Ποντένσε - Ζήτησαν 6.000.000 - Πωλείται βασικός;

του Παναγιώτη Νικολάου
Έκανε πρόταση ο Ολυμπιακός - "Άκυρο" λόγω Ποντένσε - Ζήτησαν 6.000.000 - Πωλείται βασικός;

Γιατί τους... γείωσαν; Πότε θα "χτυπήσουν"; Ποιος... ετοιμάζεται;

Σε χθεσινό του ρεπορτάζ,  το sportdog έβαζε σε σωστή του διάσταση το θέμα που προέκυψε από δημοσιεύματα στην Πορτογαλία σύμφωνα με τα οποία ο Ολυμπιακός ζήτησε τον Μπρούνο Γκασπάρ από τη Σπόρτινγκ.

Κυρίως ως προς τη θέση του Πορτογάλου, ο οποίος είναι δεξιός μπακ, που υπό προϋποθέσεις και χωρίς σε καμία περίπτωση να είναι η φυσική του θέση, μπορεί να δώσει λύσεις και στο αριστερό άκρο. Σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι παίκτης που θα εμπιστευτούν οι "ερυθρόλευκοι" αποκλειστικά για το αριστερό τους άκρο αν και εφόσον παραχωρηθεί ο Λεονάρντο Κούτρης.

Πάμε και στο παρασύνθημα τώρα. Κατόπιν ρεπορτάζ, επιβεβαιώνεται η κρούση του Ολυμπιακού για τον 26χρονο Πορτογάλο. Οι "ερυθρόλευκοι", μέσω τρίτων, ρώτησαν κατά πόσον η Σπόρτινγκ θα ήταν διατεθειμένη να συζητήσει έναν δανεισμό με option αγοράς. Η απάντηση που εισέπραξαν... δεν ήταν απάντηση, αφού τα "λιοντάρια" δεν μπήκαν στη διαδικασία να συζητήσουν με τον Ολυμπιακό, λόγω της δικαστικής διένεξης των δύο συλλόγων για την υπόθεση του Ντάνιελ Ποντένσε.

Και συν τοις άλλοις, όπως έχουμε επισημάνει στο παρελθόν, οι απαιτήσεις τους για την παραχώρηση του συγκεκριμένου παίκτη (ο οποίος είναι εκτός πλάνων) ξεπερνάνε τα 6 εκατ. ευρώ. Ποσό που όμως, όπως όλα δείχνουν, όσο πλησιάζουμε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, μοιάζει απίθανο να βρουν, συνεπώς δεν αποκλείεται να συζητήσουν και εναλλακτικές μορφές παραχώρησης προκειμένου να μην τους… μείνει αμανάτι (έχει τρία χρόνια ακόμη συμβόλαιο).

Εδώ λοιπόν φαίνεται πως θα "χτυπήσει" ο Ολυμπιακός, πιθανότατα επανερχόμενος για τον Μπρούνο Γκασπάρ στο τέλος του Αυγούστου. Το θέμα βέβαια σε αυτή την υπόθεση δεν είναι το πότε θα γίνει η κίνηση, το όνομα του παίκτη ή οτιδήποτε άλλο.

Είναι πως επιβεβαιωμένα, οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν κίνηση για δεξιό μπακ. Και για δεξιό μπακ, που βάσει προσόντων, δεν έρχεται ως συμπληρωματική λύση, αλλά για βασικός. Σημαίνει λοιπόν άραγε αυτή η κρούση ή καλύτερα, αυτή η αναζήτηση των Πειραιωτών για το στάτους του Ομάρ; Προφανώς… 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Με αυτόν περνάει Τσάμπιονς Λιγκ - Χάφαρος με "καρύδια" για Ολυμπιακό - Διεθνής, 33 ετών (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags