Facebook Pixel Άγιαξ - ΠΑΟΚ: ΕΠΟΣ: Τι είπε ο... λάθος Πόουσον για τη διαδικτυακή επίθεση των ΠΑΟΚτσήδων!
| 2019-08-17 09:15:00

ΕΠΟΣ: Τι είπε ο... λάθος Πόουσον για τη διαδικτυακή επίθεση των ΠΑΟΚτσήδων!

Sportdog Team
ΕΠΟΣ: Τι είπε ο... λάθος Πόουσον για τη διαδικτυακή επίθεση των ΠΑΟΚτσήδων!

"Θέλω να ξαναγίνει ήρεμη η ζωή μου..."

Άγιαξ - ΠΑΟΚ: Ένα απίστευτο μπέρδεμα δημιουργήθηκε την επόμενη ημέρα του αποκλεισμού του ΠΑΟΚ από τον Άγιαξ, όταν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ... έψαχναν στο διαδίκτυο τον διαιτητή της αναμέτρησης!

Κάπως έτσι λοιπόν, η αγγλική εταιρία Osmo UK δέχτηκε δεκάδες κακές κριτικές γιατί είχε την ατυχία να έχει διευθυντή με το όνομα του διαιτητή, Κρεγκ Πόουσον, τον οποίο έχουν στη «μαύρη λίστα» στον Δικέφαλο.

Τρεις μέρες μετά, ο διευθυντής της εταιρίας πήρε θέση για τη διαδικτυακή «επίθεση» που δέχτηκε από τους φιλάθλους των Θεσσαλονικιών και ζήτησε να... ηρεμήσει και πάλι η ζωή του.

«Ήταν μια μεγάλη έκπληξη για μένα και την οικογένειά μου. Βλέποντας τις φωτογραφίες στο Ίντερνετ μπορώ να δω πως υπάρχει μια ομοιότητα μεταξύ μας και γνωρίζω πόσο παθιασμένοι είναι οι οπαδοί. Αυτό όμως δημιούργησε ένα μικρό πρόβλημα στην ομάδα μάρκετινγκ της εταιρία μου «Osmo» και ελπίζω τώρα τα πράγματα να ηρέμησαν. Μου αρέσει να βλέπω ποδόσφαιρο δεν είμαι όμως σίγουρα ένας επαγγελματίας διαιτητής και απλά θέλω να ξανά γίνει ήρεμη η ζωή μου. Βλέποντας το πάθος και την οργή που δημιούργησε αυτό το ματς δεν μου κάνει έκπληξη το ότι ο άλλος Κρεγκ Πόουσον δεν έχει λογαριασμούς στα social media. Δεν θα ήθελα να αντιμετωπίζω κάθε μέρα τέτοιες καταστάσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags