Facebook Pixel Ματέο Γκαρσία – Ολυμπιακός: Απίστευτα σκηνικά – Στο Βελιγράδι ο Ματέο Γκαρσία, δεν θέλει να υπογράψει - «Πετάει για Ελλάδα»!
| 2019-08-17 14:52:00

Απίστευτα σκηνικά – Στο Βελιγράδι ο Ματέο Γκαρσία, δεν θέλει να υπογράψει - «Πετάει για Ελλάδα»!

Sportdog Team
Απίστευτα σκηνικά – Στο Βελιγράδι ο Ματέο Γκαρσία, δεν θέλει να υπογράψει - «Πετάει για Ελλάδα»!

Τρομερές οι εξελίξεις στο σήριαλ με τον Αργεντινό άσο.

Ματέο Γκαρσία – Ολυμπιακός: Ραγδαίες είναι τις τελευταίες ώρες οι εξελίξεις στην υπόθεση του Ματέο Γκαρσία, η οποία εξελίσσεται σε ένα πρωτοφανές σήριαλ.

Ο ποδοσφαιριστής, μετά από σχετικές πιέσεις που δέχθηκε από τη Λας Πάλμας, ταξίδεψε και βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στο Βελιγράδι, όπου συζητάει με τους ανθρώπους του Ερυθρού Αστέρα. Οι Σέρβοι τα έχουν βρει σε όλα με τον ισπανικό σύλλογο για τη μεταγραφή του και έχουν έτοιμο το τετραετές συμβόλαιο, ωστόσο ο Αργεντινός πριν μπει στα γραφεία, ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να υπογράψει και επανέλαβε ότι προτιμάει να παίξει στον Ολυμπιακό.



Μάλιστα, παρότι έφτασε στο Βελιγράδι μαζί με τον συνοδευόμενος από τον ατζέντη του, Λουίς Γκρίγιο και τον σύμβουλο του προέδρου της Λας Πάλμας και πρώην αθλητικό διευθυντή της ΑΕΚ, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, ο Ματέο στην τελευταία επικοινωνία που είχε με τους ανθρώπους των Πειραιωτών, ανέφερε πως θέλει να πετάξει σήμερα κιόλας το απόγευμα για Ελλάδα!

Οι εξελίξεις αναμένεται συγκλονιστικές τις επόμενες ώρες και όλα είναι ανοιχτά, καθώς θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός δίνει τα ίδια λεφτά με τους Σέρβους στη Λας Πάλμας.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεχάστε τα... μπαμ! "Χτυπάει" 20χρονο χαφ ο Ολυμπιακός - Τρελό ταλέντο - Δεν παίζει να τον ξέρεις

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags