Facebook Pixel Πέδρο Μαρτίνς - Ολυμπιακός: Πήρε... σκούπα ο Μαρτίνς – Τελειώνουν πέντε παίκτες από του Ρέντη – Ανατροπή με τον φευγάτο!
| 2019-08-17 16:22:00

Πήρε... σκούπα ο Μαρτίνς – Τελειώνουν πέντε παίκτες από του Ρέντη – Ανατροπή με τον φευγάτο!

Sportdog Team
Πήρε... σκούπα ο Μαρτίνς – Τελειώνουν πέντε παίκτες από του Ρέντη – Ανατροπή με τον φευγάτο!

Τρομερές εξελίξεις στο Λιμάνι.

Πέδρο Μαρτίνς - Ολυμπιακός: Πλησιάζοντας στο φινάλε της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, στον Ολυμπιακό φουλάρουν για τις τελευταίες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ.

Εκτός από τις αφίξεις, στο Λιμάνι θα υπάρξουν και αρκετές αποχωρήσεις, καθώς υπάρχουν παίκτες που βρίσκονται στου Ρέντη και ήδη έχουν ενημερωθεί πως δεν υπολογίζονται και ψάχνουν να βρουν ομάδα για να φύγουν με τη μορφή δανεισμού.



Στη σχετική λίστα προς προχώρηση βρίσκονται οι Ούγκο Κάιπερς, Ματίας Ναουέλ και Γιάννης Μασούρας, ενώ δεδομένη θεωρείται επίσης η παραχώρηση του Θανάση Ανδρούτσου στον Ατρόμητο.

Από εκεί και πέρα, ομάδα ψάχνει για να φύγει και ο Γιάγκος Βούκοβιτς, πιθανότατα ως ελεύθερος, ενώ παρά τα δημοσιεύματα, μόνο δεδομένη δεν πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Μπρούνο. Ο Βραζιλιάνος δεν έχει κάποια σχετική ενημέρωση και για την ώρα υπολογίζεται και περιμένει την ευκαιρία του από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags