Facebook Pixel "Θα... γονατίσουν με ΠΑΟΚ - Ξέρει την περισσότερη μπάλα - Θα βάλει πολλά γκολ ο..."
| 2019-08-17 17:02:00

"Θα... γονατίσουν με ΠΑΟΚ - Ξέρει την περισσότερη μπάλα - Θα βάλει πολλά γκολ ο..."

του Γιώργου Κτενά
"Θα... γονατίσουν με ΠΑΟΚ - Ξέρει την περισσότερη μπάλα - Θα βάλει πολλά γκολ ο..."

"Δεν υπάρχει ΑΕΚ, μόνο Ολυμπιακός". Ατάκες-φωτιά στο sportdog!

Ως τον ποδοσφαιριστή που ξέρει την περισσότερη μπάλα στην Ελλάδα, άσχετα αν δεν είναι πολύ ανταγωνιστικός όσον αφορά τη φυσική του κατάσταση, χαρακτήρισε τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στο sportdog.gr ο Παύλος Σαλτσίδης.

Ο παλαίμαχος αθλητής του ΠΑΟΚ και γνωστός για τα οπαδικά του αισθήματα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολλανδό άσο, αλλά και για τους Άκπομ, Γιαννούλη και Μαουρίτσιο, που όταν επιστρέψει θα αλλάξει τη μεσαία γραμμή του Δικέφαλου.

Τέλος, σχολίασε ότι ο Ολυμπιακός είναι δεμένη ομάδα που ενισχύθηκε με καλούς ποδοσφαιριστές και μαζί με τον ΠΑΟΚ θα παλέψουν και φέτος για το πρωτάθλημα στην Ελλάδα.

"Θα πάρει πάλι πρωτάθλημα - Πιο επιθετικός προπονητής από Λουτσέσκου" 

"Δεν είμαι καθόλου στεναχωρημένος, χαρούμενος και ικανοποιημένος είμαι μετά από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ. Γιατί βλέπω τι θα γίνει στο μέλλον φέτος, θα γονατίσουν όλες οι ομάδες ειδικά στην Ελλάδα. Από χρόνια έλεγα ότι το μοναδικό πρόβλημα για να πάρει μπροστά ο ΠΑΟΚ και να ρολάρει, ήταν το οικονομικό. Από τη στιγμή που βρέθηκε στην ομάδα ο Ιβάν Σαββίδης, ήταν σίγουρο ότι όλα θα άλλαζαν", ήταν το αρχικό σχόλιο του παλαίμαχου αθλητή του ΠΑΟΚ στο sportdog.

Πώς κρίνετε την παρουσία του Φερέιρα στην άκρη του πάγκου, που μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να παρουσιάσει δεμένη ομάδα, ανταγωνιστική και αθλητική;

"Με αυτόν τον προπονητή βλέπω τον ΠΑΟΚ πιο επιθετικό σε σχέση με τον Λουτσέσκου. Θεωρώ ότι φέτος ο ΠΑΟΚ θα μας εκπλήξει ευχάριστα στην Ευρώπη, οι ομάδες εκεί θα είναι πιο πολύ στα μέτρα του και θα παίξει μεγάλη μπάλα. Στην Ελλάδα έχει να ανταγωνιστεί με τον Ολυμπιακό, αλλά έτσι όπως βλέπω τα πράγματα ο ΠΑΟΚ θα πάρει πάρει πάλι το πρωτάθλημα".



"Καψούρα μου ο Μπίσεσβαρ - Θα βάλει πολλά γκολ φέτος ο Άκπομ"

Χρειάζεται ειδικά αναφορά στην παρουσία του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ;

"Έχω κάνει πολλές δηλώσεις για τον Μπίσεσβαρ, ήδη από την πρώτη χρονιά που ήρθε στην Ελλάδα. Είναι η καψούρα μου, είναι το πουλέν μου, θεωρώ ότι ξέρει την περισσότερη μπάλα από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα. Ο μοναδικός που μπορεί να την κρατήσει στα πόδια, βγάζει εμπιστοσύνη. Είναι κόσμημα για τον ΠΑΟΚ, η καλή τεχνική του δεν κρύβεται. Μπορεί να μην είναι πολύ ανταγωνιστικός όσον αφορά τη φυσική κατάσταση, αλλά βγάζει μάτια με την τεχνική του".

Άλλοι παίκτες που έχετε ξεχωρίσει;

"Ο Άκπομ σίγουρα, αυτός θα βάλει πολλά γκολ φέτος. Γενικά ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι έχει μια πολύ καλή ομάδα, τους περισσότερους παίκτες τούς γνωρίζουμε άλλωστε. Και ο Γιαννούλης θα βοηθήσει πολύ μέχρι να επιστρέψει ο Βιεϊρίνια. Στο κέντρο ίσως θέλουμε πιο καλά χαφ, αλλά όταν επιστρέψει ο Μαουρίτσιο ο ΠΑΟΚ θα γίνει άλλη ομάδα".

"Δεμένη ομάδα ο Ολυμπιακός - Δεν ενισχύθηκε η ΑΕΚ"

Τέλος, πώς βλέπετε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, που επίσης είχαν ευρωπαϊκά παιχνίδια μεσοβδόμαδα, στη μάχη για την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος;

"Η ΑΕΚ δεν ενισχύθηκε με παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, οπότε περιμένω να είναι όπως πέρσι. Και πέρσι η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν καλή, άρα κάτι παρόμοιο περιμένω από εκείνη και φέτος. Αντίθετα, ο Ολυμπιακός είναι καλός και δεμένη ομάδα. Είναι σημαντικό ότι κράτησε τον ίδιο προπονητή, κάτι που παίζει μεγάλο ρόλο. Πήρε και καλούς παίκτες, όπως ο Σεμέδο και ο Βαλμπουενά, και θεωρώ ότι μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού θα παιχτεί και το φετινό πρωτάθλημα". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελή "χυλόπιτα" στον ΠΑΟΚ - "Εγώ δεν πάω σε αυτούς..." - Ήταν top στόχος - Το είπαν στον Ιβάν;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags