Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Δεν κόβει μόνο ο Σεμέδο - Διαφορά Βαλμπουενά-Φορτούνη - Τι θα γίνει με Αραμπί-Σουντανί;"
| 2019-08-18 17:03:00

"Δεν κόβει μόνο ο Σεμέδο - Διαφορά Βαλμπουενά-Φορτούνη - Τι θα γίνει με Αραμπί-Σουντανί;"

του Γιώργου Κτενά
"Δεν κόβει μόνο ο Σεμέδο - Διαφορά Βαλμπουενά-Φορτούνη - Τι θα γίνει με Αραμπί-Σουντανί;"

Σούπερ "ερυθρόλευκη" ανάλυση Π. Ξανθόπουλου. Ατάκα-φωτιά για ΠΑΟ.

Ολυμπιακός: Όλη την αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού έχει ανεβάσει η παρουσία του Ρούμπεν Σεμέδο στην 11άδα των Ερυθρόλευκων, όπως σχολίασε σε δηλώσεις του στο sportdog ο Πέτρος Ξανθόπουλος.

Ο παλαίμαχος άσος αναφέρθηκε στη σιγουριά που εξασφαλίζει στα μετόπισθεν ο Πορτογάλος, σε σχέση με την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ενώ μίλησε με κολακευτικά λόγια για την παρουσία του Ματιέ Βαλμπουενά.

Ακόμα, αναφέρθηκε στην ταχύτητα που χρειάζεται να έχει ο επιθετικός του Ολυμπιακού στα πρώτα 2-3 μέτρα, συμπληρώνοντας ότι περιμένει να δει τον Ελ Αραμπί και τον Σουντανί στην 11άδα.

"Σιγουριά στην άμυνα - Στρωμένη ομάδα - Προσπαθεί ο Μαρτίνς"

"Ο Μαρτίνς έχει δείξει πολύ καλή δουλειά στον Ολυμπιακό, προσπαθεί πολύ. Πέρσι ενώ η ομάδα έπαιζε καλά, για ένα μεγάλο διάστημα δεν έπαιρνε αποτελέσματα. Φέτος, όμως, η ομάδα είναι στρωμένη, αν και είναι νωρίς να πούμε το οτιδήποτε. Ξέρει την ομάδα ο προπονητής, όμως, γι' αυτό και ο Ολυμπιακός ήταν ουσιαστικός στα 4 επίσημα παιχνίδια που είδαμε μέχρι στιγμής. Αυτό που μου άρεσε πολύ είναι ότι αποπνέει σιγουριά στο αμυντικό κομμάτι. Δεν γίνεται εύκολα το λάθος, όπως πέρσι, με αποτέλεσμα να γίνεται και εύκολα το γκολ. Βγάζει περισσότερη σιγουριά φέτος ο Ολυμπιακός σε αυτόν τον άξονα", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση στο sportdog ο Π. Ξανθόπουλος.

"Ανεβάζει την άμυνα ο Σεμέδο - Κατάλληλος για Ολυμπιακό ο Βαλμπουενά"

Δεν μπορώ να μη σας ρωτήσω για την παρουσία του Σεμέδο στον Ολυμπιακό μέχρι στιγμής.

"Δεν είναι μόνο ότι κόβει τους αντιπάλους, δείχνει ότι δεν είναι επιρρεπής στα λάθη. Λάθη τα οποία πέρσι στοίχισαν στον Ολυμπιακό σε γκολ και βαθμούς. Δίνει σιγουριά με την παρουσία του, έχει αμυντική συνέπεια μαζί του όλος ο Ολυμπιακός. Έχει βοηθήσει πολύ, άλλωστε, και επιθετικά με τις στημένες φάσεις".



Στις στημένες φάσεις βοηθάει πολύ, βέβαια, και ο Βαλμπουενά με τα χτυπήματά του.

"Έχει πολύ καλά χτυπήματα στα στημένα από κόρνερ ή από τα πλάγια, η μπάλα πηγαίνει επικίνδυνα μέσα στην περιοχή. Αλλά δεν έχει το απευθείας χτύπημα, σε αυτό λείπει ο Φορτούνης. Ο Βαλμπουενά, πάντως, είναι παίκτης που μπορεί να ηρεμήσει το παιχνίδι, μπορεί να του αλλάξει ταχύτητα, μπορεί να ανεβάσει τις γραμμές της ομάδας. Δεν είναι σκόρερ όμως, όπως και ο Ποντένσε δεν έχει το εύκολο γκολ, κάτι βέβαια που το γνωρίζαμε πριν ακόμα έρθει στον Ολυμπιακό. Για το κομμάτι που τον πήρε η ομάδα, όμως, είναι κατάλληλος".

"Να δούμε Αραμπί-Σουντανί - Απαγορεύονται τα λάθη"

Πού θεωρείτε ότι χρειάζεται ενίσχυση ο Ολυμπιακός;

"Αυτό που βλέπουμε είναι ότι ο Ολυμπιακός χρειάζεται περισσότερη ταχύτητα στην επίθεση, ειδικά στον φορ. Στα πρώτα 2-3 μέτρα δηλαδή, γι' αυτό άλλωστε έχει αποκτήσει τον Αραμπί ενώ περιμένουμε να δούμε στα εξτρέμ και τον Σουντανί. Ο Αραμπί έκανε πολλά γκολ στις ομάδες που αγωνίστηκε, πιστεύω ότι θα βοηθήσει. Περιμένω βέβαια περισσότερη βοήθεια και από τους εξτρέμ, δεν γίνεται να βγει η σεζόν με τους Ποντένσε και Μασούρα, αλλά εκεί θα πρέπει να δούμε πρώτα τον Σουντανί".

Πώς περιμένετε τα παιχνίδια με την Κράσνονταρ;

"Είναι παιχνίδια μιας ανάσας αυτά. Δεν έχουν σχέση με τα 4 προηγούμενα που έδωσε ο Ολυμπιακός φέτος, γιατί τώρα μπήκαμε στο ζουμί. Τώρα τα λάθη απαγορεύονται. Χρειάζεται αποτέλεσμα και γκολ σε αυτά τα δύο παιχνίδια, όχι καλή εμφάνιση και θέαμα για τους φιλάθλους".

Τέλος, θέλω να μου πείτε πώς βλέπετε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που επίσης είχαν μεσοβδόμαδα ευρωπαϊκά παιχνίδια, ενώ είναι και συνυποψήφιοι για το πρωτάθλημα μαζί με τον Ολυμπιακό.

"Η ΑΕΚ αναμενόμενα πέρασε την Κραϊόβα, αν και περίμενα να κερδίσει. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα, δομημένος με αρχές και βάσεις, και θεωρώ ότι είναι στο χέρι του να περάσει τη Σλάβια Μπρατισλάβας. Θεωρώ ότι και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ είναι ανταγωνιστικές ομάδες προς τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Με τον Παναθηναϊκό θα δούμε τι θα γίνει, αλλά νομίζω ότι δεν μπορεί να φτάσει μέχρι τέλους σε μια τέτοια κούρσα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάει κι αυτός! Έδιωξε μεταγραφή του καλοκαιριού ο Μαρτίνς - "Καψούρα" της ΑΕΚ - Πού υπογράφει;


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags