Facebook Pixel Κώστας Μήτρογλου - Ολυμπιακός: "Πανικός" με Μήτρογλου - Εκεί τον στέλνουν - Σενάρια για Ελλάδα - Ολυμπιακός ή μήπως...
| 2019-08-19 17:31:00

"Πανικός" με Μήτρογλου - Εκεί τον στέλνουν - Σενάρια για Ελλάδα - Ολυμπιακός ή μήπως...

του Νίκου Στεργίου
"Πανικός" με Μήτρογλου - Εκεί τον στέλνουν - Σενάρια για Ελλάδα - Ολυμπιακός ή μήπως...

Με ποιον μιλάει ο "killer"; Τι έγινε με... Δώνη; "Φωτιά" οι φήμες!

Κώστας Μήτρογλου - Ολυμπιακός: Δυσοίωνο μοιάζει το μέλλον του Κώστα Μήτρουγλου στη Γαλατάσαραι, καθώς ο Έλληνας επιθετικός φαίνεται πως δεν υπολογίζεται από τον Φατίχ Τερίμ παρότι ο δανεισμός του από τη Μαρσέιγ τελειώνει το 2020.

Και παρόλο που ήταν στην αποστολή της τουρκικής ομάδας για το Σούπερ Καπ, εν τέλει δεν πήρε καθόλου χρόνο συμμετοχής γεγονός που αποδεικνύει ότι δύσκολα θα συνεχίσει στη Γαλατά.

Ανάλογη στάση για τον άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού φαίνεται πως υπάρχει και από πλευράς των Γάλλων, οι οποίοι δεν τρελαίνονται με το ενδεχόμενο επιστροφής του παίκτη.

ΟΙ εξελίξεις αυτές έχουν κινήσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων στην Ευρώπη, που εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του έμπειρου φορ.

Ειδικότερα διάφορες ομάδες από την Ιταλία έχουν στο στόχαστρό τους τον Κώστα Μήτρογλου.

Ουντινέζε, ΣΠΑΛ και Ναντ ήταν από τις πρώτες ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του, ενώ πρόσφατα υπήρξε νέα επίσημη κρούση και από τη Λέστε.

Έτσι, πολύ πιθανή εξέλιξη θα είναι ο Μήτρογλου να καταλήξει στην γειτονική Ιταλία, αφού το ενδιαφέρον παραμένει πολύ ζωντανό και όσο περνάει ο καιρός μπαίνουν κι άλλες ομάδες στο κόλπο.

Παρόλα αυτά, θα πρέπει να σημειώσουμε πως στο πίσω μέρος του μυαλού του παίκτη ίσως να υπάρχει και το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα, αν όχι άμεσα, σίγουρα στο προσεχές μέλλον.

Ο 31χρονος επιθετικός  μπορεί να μην εντυπωσίασε στο δεύτερο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, παραμένει όμως ένας παίκτης σε υψηλό επίπεδο και με αρκετή εμπειρία και βρίσκεται όπως φημολογείται σε... διαχρονική επαφή με τους ανθρώπους των Ερυθρόλευκων.

Η φιλοσοφία και το στυλ παιχνιδιού του παίκτη ταιριάζει στα ελληνικά δεδομένα και μάλιστα λίγες μέρες νωρίτερα είχε γραφτεί ένα σενάριο, το οποίο δεν επιβεβαιώθηκε από καμία πλευρά, για ενδεχόμενο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Θυμίζουμε ότι ο παίκτης είχε "αναστηθεί" στον Ατρόμητο με προπονητή τον Γιώργο Δώνη.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τινάζει την μπάνκα ο Μαρινάκης - Deal μετά την πρόκριση με 5 εκατομμύρια - Αποκάλυψη στο εξωτερικό!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags