Facebook Pixel Γιώργος Σαββίδης - Αμπέλ Φερέιρα: Συνάντηση κορυφής Γιώργου Σαββίδη – Φερέιρα! Αποφάσεις για μεταγραφές - Τι έγινε με Ιβάν
| 2019-08-19 21:50:00

Συνάντηση κορυφής Γιώργου Σαββίδη – Φερέιρα! Αποφάσεις για μεταγραφές - Τι έγινε με Ιβάν

Sportdog Team
Συνάντηση κορυφής Γιώργου Σαββίδη – Φερέιρα! Αποφάσεις για μεταγραφές - Τι έγινε με Ιβάν

Τρέχουν οι εξελίξεις στον Δικέφαλο.

Γιώργος Σαββίδης - Αμπέλ Φερέιρα: Το μέλος της διοίκησης του ΠΑΟΚ και γιος του μεγαλομετόχου επέστρεψε από τις ΗΠΑ και το βράδυ του Σαββάτου ήταν παρών στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα ο Γιώργος Σαββίδης, μαζί με τον αδελφό του Νίκο, είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν αναλυτικά με τον Αμπέλ Φερέιρα, για όλα τα βασικά θέματα που αφορούν την ομάδα.

Για την προετοιμασία των παικτών, πριν από το πρώτο παιχνίδι με την Σλόβαν, για την προσήλωση που πρέπει να δείξει η ομάδα στον στόχο της, ενώ αναφέρθηκαν και σε θέματα μεταγραφικής φύσεως.


Ο Φερέιρα έχει ζητήσει την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο της ενίσχυσης στο αριστερό άκρο. Πρακτικά οι τρείς άνδρες συζήτησαν και την προοπτική της ενίσχυσης της ομάδας, χωρίς να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες από όλα όσα είπαν. Θυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ δήλωσε τους παίκτες στην ευρωπαϊκή του λίστα στην UEFA για τα παιχνίδια με την Σλόβαν χωρίς να υπάρχει κάποια έξτρα προσθήκη, ενώ έχει το δικαίωμα, ένα 24ωρο πριν από το πρώτο ματς της Σλοβακίας, να κάνει δύο προσθαφαιρέσεις.

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε για λίγο χθες το μεσημέρι και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, ο οποίος μαζί με τους γιούς του και όλα τα μέλη της οικογένειάς τους, αναχώρησαν για ολιγοήμερες διακοπές στα ελληνικά νησιά.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags