Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Πανικός για την ταλεντάρα - "Ντου" οι μεγάλοι της Ελλάδας - Αυτός θα τον πάρει - Θα... κλάψει κόσμος
| 2019-08-20 18:05:00

Πανικός για την ταλεντάρα - "Ντου" οι μεγάλοι της Ελλάδας - Αυτός θα τον πάρει - Θα... κλάψει κόσμος

του Παναγιώτη Νικολάου
Πανικός για την ταλεντάρα - "Ντου" οι μεγάλοι της Ελλάδας - Αυτός θα τον πάρει - Θα... κλάψει κόσμος

Κάνει "όργια" ο μικρός. Τρελαίνει την Ευρώπη. Ποιος έχει το "κονέ";

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Μια από τις αγορές που παραδοσιακά τσεκάρουν και διαθέτουν "άκρες" οι ελληνικές ομάδες είναι αυτή της Σερβίας. Δεν είναι τυχαίο που κάθε χρόνο τα ταλέντα της βαλκανικής χώρας "παίζουν" για ελληνικές ομάδες. 

Φέτος, μάλιστα, ένα από τα μεγάλα πρότζεκτ του σερβικού ποδοσφαίρου, ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, μετακόμισε στον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει επίσης στο ρόστερ του τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς.

Πολλή κουβέντα γίνεται στη Σερβία για τον Φίλιπ Στεφάνοβιτς, ο οποίος θεωρείται το επόμενο μεγάλο ταλέντο της χώρας. Και όχι άδικα, μιας και είναι ήδη βασικός στην Παρτιζάν δίχως καν να έχει συμπληρώσει τα 17 του χρόνια.

Όπως είναι λογικό, ο νεαρός εξτρέμ έχει γίνει "μήλον της έριδος" στο μανατζερικό "παζάρι", με ουκ ολίγους ατζέντηδες να μάχονται για το ποιος θα τον εκπροσωπήσει.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο της υπόθεσης είναι πως το συμβόλαιο του ταλαντούχου άσου εκπνέει του χρόνου, συνεπώς γίνεται ήδη… χαμός, αφού η Παρτιζάν θα πρέπει είτε να τον ανανεώσει είτε να τον πουλήσει το φετινό καλοκαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τσεκάρισμα του Στεφάνοβιτς εμπλέκονται και ελληνικές ομάδες, οι οποίες περιμένουν στη… γωνία. Πολύ σημαντικό ρόλο στην υπόθεση θα παίξει το ποιος μάνατζερ θα αποσπάσει τελικά την υπογραφή του νεαρού παίκτη, καθώς όποιος σύλλογος έχει την καλύτερη "άκρη", θα αποκτήσει αυτόματα προβάδισμα.

Λέτε να ευνοηθεί κάποια μεγάλη ελληνική ομάδα;


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το λέει η περδικούλα του - Αυτός ο πιτσιρικάς "γείωσε" Μαρινάκη και Σαββίδη - Το σκέφτηκε καλά;

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags