Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αμπέλ Φερέιρα: Λίγο πριν το "τσουνάμι" - Αυτοί "τελειώνουν" - Εκπλήξεις και "μύρια" - "Δώρο" με Σβιντερσκι
| 2019-08-20 19:52:00

Λίγο πριν το "τσουνάμι" - Αυτοί "τελειώνουν" - Εκπλήξεις και "μύρια" - "Δώρο" με Σβιντερσκι

του Λάζαρου Γεωργίδη
Λίγο πριν το "τσουνάμι" - Αυτοί "τελειώνουν" - Εκπλήξεις και "μύρια" - "Δώρο" με Σβιντερσκι

Σκάνε "εκρήξεις" στην Τούμπα. "Σκοτώνει" ο Φερέιρα. Απίθανο σενάριο!

ΠΑΟΚ - Αμπέλ Φερέιρα: Καταγεγραμμένο πλέον και ρεπορταζιακά πως (και) στον ΠΑΟΚ περιμένουν την έκβαση των play-off του Γιουρόπα Λιγκ προκειμένου να προχωρήσουν στις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις για την ολοκλήρωση του ρόστερ της τρέχουσας σεζόν. Κινήσεις που δεν θ’ αφορούν μόνο τις απαιτούμενες προσθήκες, ή έστω αυτές που είχε εισηγηθεί ο Αμπέλ Φερέιρα (γιατί δεν ταυτίζονται 100%...), αλλά και αποχωρήσεις.

Διάφορες άλλωστε διαρροές από το περιβάλλον του συλλόγου δεν έχουν αποκλείσει πως πέραν των αναμενόμενων αποχωρήσεων (Κάτσε, Μιχάι, Λάμπρου) δεν αποκλείεται να υπάρξουν και… μη αναμενόμενες. Σε αυτήν την κατηγορία, όπως έχουμε επισημάνει έγκαιρα στον sportdog, εντάσσονται οι Πέλκας (δεν είναι στο ίδιο «αμετάθετο» στάτους που βρίσκονταν πέρυσι τέτοια εποχή), Πασχαλάκης (εξαιρετικές οι εντυπώσεις που άφησε στα δύο ματς με τον Αγιαξ, κέρδισε πολλούς πόντους σε διεθνές επίπεδο) και πάντα ο Ζαμπά, παρότι ο Βραζιλιάνος είναι αλήθεια πως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού δεν προσέλκυσε τελικά το ενδιαφέρον που αναμένονταν, αφού φαίνεται πως αποτελεί κοινή απόφαση του συλλόγου και της πλευράς του ποδοσφαιριστή να μείνει για έναν ακόμη χρόνο στην Τούμπα.

Σε καμία περίπτωση σε αυτήν την λίστα των αναμενόμενων εκπλήξεων δεν βρίσκεται ο Κάρελ Σβιντέρσκι. Είναι αλήθεια πως ο Πολωνός επιθετικός, διεκδικήθηκε από ιταλικές ομάδες (Τζένοα) πριν αποφασίσει τελικά τον περασμένο Ιανουάριο να έρθει στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο πλέον, δεν έχει ανάλογη ζήτηση. Και πώς να γίνει δηλαδή διαφορετικά από την στιγμή που δεν έχει και τον αναμενόμενο χρόνο συμμετοχής στους πρωταθλητές, όντας ξεκάθαρα δεύτερη επιλογή, πίσω από τον Ακπομ.

Σενάρια λοιπόν σαν και αυτό που δημοσιεύεται σήμερα σε ιταλικά media και θέλει τον 22χρονο Πολωνό να ενδιαφέρει τη… Ρόμα μόνο ως ευφάνταστες ιστορίες καλοκαιρινής, μεταγραφικής τρέλας μπορεί να θεωρηθούν. Εκτός αν πιστεύει κανείς πως οι «τζιαλορόσι» θα πληρώσουν 4 εκατ.  ευρώ για να αγοράσουν έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος τον περασμένο Ιανουάριο κόστισε (στον ΠΑΟΚ) 1,8, έχοντας έκτοτε μόλις τρία ματς ως βασικός (στο πρωτάθλημα κι αυτό παρά τη φυγή Πρίγιοβιτς). Για τον ΠΑΟΚ πάντως, δώρο θα ήταν να αλήθευε ένα τέτοιο σενάριο…


Διαβάστε ΕΠΙΣΗΣ: Θα "πέσει" ο Λευκός Πύργος - Τρεις παικταράδες του ΠΑΟΚ μπορεί να πωληθούν τέλος Αυγούστου!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags