Facebook Pixel Κώστας Μήτρογλου - Ολυμπιακός: Απίστευτο ντόμινο - "Καψούρα" του Ολυμπιακού κάνει το "μπαμ" και... καθαρίζει τον Μήτρογλου!
| 2019-08-20 22:23:00

Απίστευτο ντόμινο - "Καψούρα" του Ολυμπιακού κάνει το "μπαμ" και... καθαρίζει τον Μήτρογλου!

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτο ντόμινο - "Καψούρα" του Ολυμπιακού κάνει το "μπαμ" και... καθαρίζει τον Μήτρογλου!

Όλα κόκκινα! "Άκυρο" στο λιμάνι, τον παίρνει πρώην "ερυθρόλευκος".

Κώστας Μήτρογλου - Ολυμπιακός: Αν μη τι άλλο χρήσιμο, στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, να παρατηρούμε την κατάληξη διάφορων πρωταγωνιστών των ελληνικών media. Ενας από αυτούς, για σημαντικό μάλιστα χρονικό διάστημα στο ξεκίνημα του καλοκαιριού (και όχι μόνο) ήταν ο Ισλάμ Σλιμανί.

Ο 30χρονος Αλγερινός φουνταριστός εμφανίστηκε από σημαντική μερίδα των media να είναι βασικός μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού (πριν φυσικά τη συμφωνία με τον Ελ Αραμπί). Ο sportdog από την πρώτη στιγμή είχε πάει κόντρα στο… ρεύμα, ξεκαθαρίζοντας και με βάση τα οικονομικά δεδομένα, αλλά και τα ρεπορταζιακά, πως κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να γίνει και δεν θα γίνονταν.

Αφενός γιατί ο Σλιμανί δεν ήθελε καν να ακούσει πως θα συνέχιζε την καριέρα του στην Ελλάδα (και αυτό παρότι ο μάνατζερ του είχε μια πολύ καλή συνεργασία με τον Ολυμπιακό στο θέμα της μεταγραφής του Σουντανί), αφετέρου ακόμη και αν εκεί βρίσκονταν άκρη (που δεν, αλλά για την οικονομία του επιχειρήματος…), η Λέστερ, στην οποία ανήκει ο Σλιμανί δεν ήταν διατεθειμένη να πληρώσει ούτε ευρώ  από τα 4,5 εκατ.  που καταβάλλει ετησίως στον Βορειοαφρικανό στράικερ (δεσμεύεται με συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια).

Ο ίδιος, παρά τις δυσκολίες επέμεινε να… περιμένει, «κόπηκε» από το ρόστερ των «αλεπούδων» για την Πρέμιερσιπ, ωστόσο φαίνεται πως δικαιώνεται, αφού σύμφωνα με αναφορές των γαλλικών media αυτές τις ώρες είναι στο Μονακό, όπου και υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να ολοκληρώσει τον δανεισμό του στους Μονεγάσκους, οι οποίοι έτσι, βρίσκοντας φορ θα υλοποιήσουν το αίτημα του Ραδαμέλ Φαλκάο να αποχωρήσει από το Πριγκιπάτο και να μετακομίσει στη Γαλατασαράι (με την οποία και έχει συμφωνήσει) κάτι που θα δυσχεράνει ακόμη περισσότερο το μέλλον του έτσι κι αλλιώς εκτός πλάνων των «λιονταριών», Κώστα Μήτρογλου. 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανάβει το φιτίλι ο Μαρινάκης - Προ των πυλών παικταράς στον Πειραιά - Ετοιμαστείτε για αεροδρόμιο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags