Facebook Pixel Δεν καταλαβαίνει τίποτα ο Καρντόσο - Αυτόν "τελείωσε" από την ΑΕΚ
| 2019-08-21 11:13:00

Δεν καταλαβαίνει τίποτα ο Καρντόσο - Αυτόν "τελείωσε" από την ΑΕΚ - Αποφάσεις-φωτιά κόντρα σε όλα

του Γιώργου Θεοδωράκη
Δεν καταλαβαίνει τίποτα ο Καρντόσο - Αυτόν "τελείωσε" από την ΑΕΚ - Αποφάσεις-φωτιά κόντρα σε όλα

Γιατί τον "έκοψε", ποιον άλλον "σνομπάρει" ανοιχτά. Παίζει ανατροπή;

Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στην ΑΕΚ, είναι απολύτως φυσιολογικό κάθε απόφαση, κάθε εξέλιξη, οτιδήποτε που σχετίζεται με το ρόστερ (και όχι μόνο) της Ένωσης και -φυσικά- περνάει από τον Μιγκέλ Καρντόσο να αποκτά ιδιαίτερη διάσταση και περαιτέρω ερμηνεία.

Τελευταία, η απόφαση να "κοπεί" από την ευρωπαϊκή λίστα των "κιτρινόμαυρων" ο Χρήστος Αλμπάνης προκειμένου να δηλωθεί σε αυτήν ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. 

Στο ένα σκέλος αυτής της απόφασης, μάλλον θα πρέπει να θεωρείται τουλάχιστον πολύ δύσκολο να προλάβει ο Ουκρανός στόπερ το αυριανό, πρώτο ματς με την Τραμπζονσπόρ στο άδειο ΟΑΚΑ, με τις εκτιμήσεις όλων να τον θέλουν να κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει τη ρεβάνς της Τραπεζούντας. 

Η δεύτερη ανάγνωση αφορά φυσικά τον ποδοσφαιριστή που "κόπηκε" από τη λίστα. Δεδομένα θα έπρεπε κάποιος να το υποστεί (αφού σε διαφορετική περίπτωση, αν περνούσε δηλαδή η σχετική προθεσμία που είχε δικαίωμα η ΠΑΕ να κάνει την αλλαγή, δεν θα μπορούσε να έχει τον έμπειρο αμυντικό ούτε στον επαναληπτικό), το υπέστη όμως ο Έλληνας εξτρέμ.

Ακόμη μια ένδειξη πως ο παίκτης δεν βρίσκεται αν όχι στα πλάνα, σίγουρα όμως, όχι στα βασικά πλάνα του Πορτογάλου προπονητή, παρότι μάλιστα, το τελευταίο διάστημα υπήρχε το σχετικό… πουσάρισμα για την περί του αντιθέτου κατάσταση.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο είναι προφανές πως δεν πολυπιστεύει (για να είμαστε και… ευγενικοί) ούτε τον Χρήστο Αλμπάνη, ούτε τον Μίλος Ντέλετιτς, ανεξαρτήτως του τι λέγεται και τι γράφεται το τελευταίο διάστημα.

Καλά καλά δεν τους έχει δώσει ευκαιρίες ούτε στα φιλικά (και άντε για τον Αλμπάνη υπάρχει το άλλοθι του τραυματισμού του στην προετοιμασία, αλλά η χθεσινή εξέλιξη με το "κόψιμό" του από την ευρωπαϊκή λίστα είναι πολύ προφανής κίνηση για να μην ερμηνευτεί ανάλογα).

Βέβαια, με την κρισιμότητα που από το πουθενά έχουν πάρει τα δύο ματς με την Τραμπζονσπόρ, οποιαδήποτε απόφαση (οριστική προφανώς…) αναφορικά με την ενίσχυση αλλά και τη στελέχωση του ρόστερ έχει μεταφερθεί μετά το τέλος των play-off του Γιουρόπα Λιγκ και αναλόγως πάντα και της εικόνας της ομάδας, αλλά και της έκβασης της κόντρας με την Τραμπζονσπόρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτο: Αυτόν κρατάει στην ΑΕΚ ο Καρντόσο - Ήταν τελειωμένος και... κλεισμένος από άλλη ομάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags