Facebook Pixel Δημοσίευμα-βόμβα για Δώνη και Παναθηναϊκό - Αυτή η ομάδα τον θέλει!
| 2019-08-21 14:32:00

Δημοσίευμα-βόμβα για Δώνη και Παναθηναϊκό - Αυτή η ομάδα τον θέλει - Δήλωση που ανάβει φωτιές!

Sportdog Team
Δημοσίευμα-βόμβα για Δώνη και Παναθηναϊκό - Αυτή η ομάδα τον θέλει - Δήλωση που ανάβει φωτιές!

Το σκέφτεται ο Έλληνας τεχνικός.

Ενδιαφέρον από την Χάντερσφιλντ για τον Γιώργο Δώνη φέρνει στην δημοσιότητα σήμερα η αγγλική Sun, φιλοξενώντας μάλιστα και δηλώσεις του τεχνικού του Τριφυλλιού, ο οποίος φαίνεται να σκέφτεται το ενδεχόμενο της Τσάμπιονσιπ, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως "όλα εξαρτώνται από τον Παναθηναϊκό".

Το δημοσίευμα αναφέρει τα εξής: "Ο πρώην άσος της Χάντερσφιλντ, Γιώργος Δώνης αναγνωρίζει την ευκαιρία να επιστρέψει στο Χάντερσφιλντ ως μάνατζερ της ομάδας.

Ο 49 ετών προπονητής είναι σήμερα επικεφαλής του ελληνικού γίγαντα Παναθηναϊκού, αλλά θα ήθελε να δοκιμάσει τον εαυτό του ως προπονητής στην Αγγλία.

«Αυτή τη στιγμή η συγκυρία είναι περίπλοκη. Εχω ακόμα δυο χρόνια στο συμβόλαιό μου με τον Παναθηναϊκό, το έργο μου πηγαίνει πραγματικά καλά και δεν είναι εύκολη η απόφαση να μετακινηθώ.

Αλλά για μένα η εμπειρία να βρεθώ στην Αγγλία ως μάνατζερ είναι μία από τις μεγαλύτερες φιλοδοξίες μου.

Ειδικά στη Χάντερσφιλντ όπου έχω αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής. Τότε δεν έδειξα το καλύτερό μου πρόσωπo, είχα τραυματισμούς πολλές φορές φορές, αλλά είναι πολύ ενδιαφέρον το πρωτάθλημα.

Σε αντίθεση με άλλες χώρες, το πρωτάθλημα είναι σε κορυφαίο επίπεδο επειδή υπάρχουν πολλά σημαντικά και δυνατά κλαμπ, με ιστορία.

Για μένα όλα εξαρτώνται από τον Παναθηναϊκό. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε ένα μεγάλο σωματείο στην Ελλάδα, αλλά είναι διαφορετική η εμπειρία της Αγγλίας και μου αρέσει το αγγλικό ποδόσφαιρο».

Ο Δώνης ελπίζει μία ημέρα να αντιμετωπίσει έναν παλιό του προπονητή στην Πρέμιερ Λιγκ, τον Στιβ Μπρους που βρίσκεται στη Νιουκάσλ. 

«Έχω μια καλή σχέση με τον Στιβ Μπρους κι διατηρώ ακόμα επαφή μαζί του. Θα ήθελα να τον αντιμετωπίσω στο μέλλον. Στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμβούν τα πάντα» δήλωσε ο Δώνης".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags